Az eurózónában 12, az EU28-ban 10,7 százalékos volt a munkanélküliség 2013. decemberben a szezonálisan kiigazított adatok alapján. A ráta a valutaövezet esetében október óta stagnál, az EU egészét tekintve novemberhez képest 0,1 százalékkal csökkent. Az egy évvel ezelőtti szinthez képest viszont az EU-ban enyhén alacsonyabb, míg a valutaövezetben kissé magasabb értéken állt a mutató – közölte az Eurostat. A munkanélküliségi ráta a valutaövezeti országokban tavaly decemberben 12 százalékon állt, azaz október óta stagnál, míg a 2012 decemberi 11,9 százalékhoz képest kis emelkedést mutat. Az EU 28 tagállamában az állástalanok aránya 10,7 százalék volt, a novemberi 10,8 és az egy évvel korábbi, szintén 10,8 százalékos ráta után.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
íme, Hölgyeim és Uraim! Valóban elérkezett a fordulat! Az a nagy régen várt 360 fokos fordulat. Mrert mi jobban teljesítünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
nagyon sokan kerültek ki a munkanélküli ellátásból- pl mert ha egy napot késik a jelentkezéssel azonnal törlik a rendszerből és 30 nap múlva jelentkezhet újra és indul elölről az egy év együttműködés ami feltétele minden segítségnek. Pl ezért állnak egyre többen sorba ételosztáskor.
lajospapa
@öcsi55: Mért ne? Ha hagyod, és sokszor mondják el fogod hinni.
kukac50
Elsők lettünk az éhezők táborával.
coyote3
Halkan jegyzem meg, hogy az Eurostat a "nemzeti" KSH által küldött adatokból dolgozik...:))))))))))))
evacica
@öcsi55: Na nemárt, hát pontosan idehaza kell kozmetikázni az adatokat, és fényezni a kormány teljesítményét, ha nem hülyítjük a népet akkor hogy nyerünk választást? Persze van amiben M.o. ragyogóan teljesít pl a korrupcióban, hazudozásban, abban tényleg jók vagyunk.
evacica
@bencemacska: Majd április 6-án kiderül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.