Több felvételen is hallható, hogy az MSZP január 25-i nagygyűlésén azt kiabálták Mesterházy Attila beszéde közben, Mészáros Lőrinc felcsúti fideszes polgármester nevének elhangzásakor, hogy "kötelet! " - reagált az MTI-nek Szikszai Péter, a Hír Tv vezérigazgató-helyettese pénteken az MSZP közleményére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Úgy látszik túl hamar fulladt ki ez a gumicsont
endresy.blogspot.hu/2014/01/simfelcsut-es-hangsavkotel.html
A hirtv parancsot kapott a pattogtatásra
joopapa
Hagyjátok már ezt a kötelet, senkit nem akasztanak fel mert egy barom vagy akárhány azt kajabálja! Beszéljünk arról amiről a fidess maffia szorgosan másra tereli a közbeszédet!! A mészáros löci és a simlicska pénz talicska meg a többi haver pofátlan és közpénzből történő meggazdagodása! Én azt szeretném hogy ezek az emberek el lennének számoltatva, az nem lehet hogy egy gáz szerelő pár év alatt milliárdos lesz, és véletlenül a viktorovics szotyi köpködő jó barátja. Legyen neki pénze , én nem vagyok irigy. De ahogy olvastam, az emberei még a minimálbért se keresték meg! Míg ő és a felesége 800 milliót vettek fel osztalékként! Ezt magyarázza meg valamelyik fityesz troll!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.