Nagyon úgy tűnik, hogy a Hír TV belenyúlt abba a tudósításba , amely alapja lett annak a Mesterházy elleni lejárató kampánynak, amelybe teljes erővel beleállt a teljes kormánypárti média a pártlapoktól a már csak nevében közszolgálati tévéig: A Lapzártát vezető Szabó Anett (...) naiv csodálkozással kérdezi: "Az, hogy fölhangosítottuk ezt a részt, az szerintetek belenyúlás a hangsávba?" A bajai videóbotrány apropóján november elején a szokásos alaposággal és körültekintéssel és még a demagógia látszatát is elkerülő módon elfogadott egy törvényt a kétharmad: Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva követi el a bűncselekményt, három évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető.

Forrás: fedor.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A bohócos plakát szintén zenész , több képfelvétel megmanipulálása mások lejáratása céljából készítve és nagy tömegeknek közzétéve 3 év !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
A bohócos plakát szintén zenész , több képfelvétel megmanipulálása mások lejáratása céljából készítve és nagy tömegeknek közzétéve 3 év !
Brother Louie
@dömdödöm: ez a HIR TV valahogy mindig ott van ha az ügyészségről postáznak iratokat ide oda, ha 20 évre titkosított jegyzőkönyveket visz el a szél.

No meg ha valaki valahol valamit be fog óbégatni, akkor ők készenlétben állnak a mikrofonnal.

Tálentumok.
dömdödöm
@Brother Louie: ez a tv indulhatna a világ legxarabb csatornája című díjért ,ha volna és megkapná
coni
@dömdödöm: "A bohócos plakát szintén zenész"
jogos, bár a bohócok mi vagyunk, akik hagytuk, hogy ezt műveljék az országgal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.