A forintot nagyon elkalapálták a héten, ráadásul a dollár is erősödött, az üzemanyagok ára viszont csökkent a piacokon - ez lehet az autósok szerencséje.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát - mondta a Navracsics Tibor sajtótájékoztatóján. Az elmúlt két nap abból állt, hogy Gyurcsány Ferenc a bankárokkal és gazdasági szereplőkkel találkozott, miközben a forint árfolyama folyamatosan zuhant - emelte ki a politikus. Navracsics Tibor hangsúlyozta: a kormány nem tudja kezelni a válságot. Ezt láthatjuk a forint mélyrepülésében és a munkahelyek megszűnésében is. Azt láthatjuk tehát, hogy a kormány cselekvés helyett konzultál, nyilatkozik és jobb híján a Fideszt szidja - mondta a politikus, hozzátéve: ez nem politika, ez nem válságkezelés. A Fidesz továbbra is új választások kiírásában és egy új kormány felállításában látja a helyzet megoldását."

fidesz.hu, 2009. február 3., 13:39

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.