Hazug, hazaáruló Orbán, 50 éves eladósodás, drága áram - az ellenzék politikusai keményen nekimentek az orosz megállapodásnak az Alkotmány utcában rendezett tüntetésen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a lepest a legsotetebb Kadar-rendszerben sem lehetett volna lehuzni. plane buntetlenul!

Remelem, hogy lesz ennek a demonstracionak ereje megallitani a 2/3-os bologato Janosokat a szerzodesalairasban, mert kulonben hazank vegleg elindul a legsotetebb jovo fele, mert Orban elintezte a kovetkezo nemzedekeket egy eletre. Talan eppen EZERT hangoztatta lezerjani, hogy nem kellenek a "kimuvelt emberfok", mert a radioktivitas nem valogat, annak jo lesz a buta magyart is megfertozni. Ennek a hatasa alol a rengeteg birkamenetes sem fog tudni szabadulni, ok eppugy el fognak pusztulni (csak tan kesobb), mint az atlagember...
Manhattan
Ez a kormányzat úgy venne meg egy atomerőművet, mint más egy mobiltelefont: részletre és mellé aláír egy hűségnyilatkozatot. Egy 60 évre szóló hűségnyilatkozatot. Bajnai Gordon.
Manhattan
Ráadásul szakemberek megkérdezése nélkül. Németország ma már az elektromos áramának a 40%-át Napelemekkel állítja elő. Nálunk is lehetne a töredék pénzből más energiaforrásokat használni. Csak az a megoldás nem olyan jövedelmező!
A Tündik bündije
@Manhattan: Felrémlett bennem egy olyan jövőkép, mint a Vissza a jövőbe 2. című filmben, amikor az alternatív 1985-be érkeznek vissza.

Lepusztult város, tomboló munkanélküliség, utcai bandák, bűnözés. A látkép pedig: koszos családi házak között nagyfeszültségű kábelt vezető oszlopok, a kiirtott erdők helyén füstölő gyár, a város körül óriási szemétlerakó... na de a nagyfőnök, akinek a kezében van az egész, az a város közepén trónol egy jakuzzis kastélyban. Rémlik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.