Magyarország alkotmányos jogrendjével ellentétes, így semmis a titokban megkötött megállapodás Paks2-ről – állítja az alkotmányjogász. Ne paksolják el a jövőnket! – NEM a paksi paktumra elnevezéssel civilek tüntettek tegnap délután Budapesten, a Nemzetgazdasági Minisztérium József nádor téri épülete előtt. A demonstráción mintegy három-négyszáz ember vett részt.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
@tavaszi: Csak emlékeztetőül 2008 februárjában aztán Gyurcsány a Kremlben aláírta Putyinnal a Déli-Áramlat gázvezeték magyarországi szakaszának megépítéséről szóló megállapodást, Orbán Viktor pedig kiakadt. Egész pontosan ezt nyilatkozta:

„Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása...”Ki is csináltam a szájából segget? (sokadszorra)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bárzongora
@hetöndöe: Erre majd áprilisban visszatérünk!
verőce21
Nem tudom, mi ez a jajongás, sírongás, le van osztva, mint a lóhús ’56-ban! :)
kiskutyauto
Az lehet, hogy alkotmányosan és demokratikusan semmis. Azonban orbanisztánban sem demokrácia, sem alkotmány nincs, tehát irreleváns a próbálkozás.. hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
bárzongora
Sem alkotmányosan, sem demokratikusan nem semmis. A programozott kisebbség szerint semmis. Az pedig semmit nem számít. Hőbörögni, vinnyogni azt lehet, de az történik amit mi akarunk. Ennyi!
Desischado
Nem tudok egyszerűen napirendre térni az ilyen szemeteken, akiknek mindegy, hogy mi történik az országgal, és az emberekkel! De ilyen pofátlan alakot, "majd megmutatjuk"! Remélem, mi is tudunk valamit mutatni április 6-án! Még be is ismeri, hogy ha kell, megváltoztatják a Tákolmányt! De könyörgöm, ha temető lesz az ország, az nem baj?! Van ennek a salaknak gyereke vajon? A gyerekeink egészsége, élete, az ország jövője, az semmi?! Kotródj, oda, a vezíreddel, ahová valók vagytok! Ha nem lenne egyértelmű, bárzongora, ez neked szól! A helyedben elsüllyednék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.