Rakacán 138 közmunkás nem kapta meg a hétfőn esedékes bérét – írta keddi számában a Népszava.

Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára arról tájékoztatta a lapot, hogy neki Heves megyéből jeleztek a rakacaihoz hasonló problémát.

Nem tudja, mi okozza a késést, de úgy értesült, hogy az informatikai rendszerrel lehet baj, és „várhatóan" a hét másik felében lesz csak pénz – mondta a főtitkár, aki a problémát jelezte a Belügyminisztériumnak.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Látszik hogy tökéletesen működik ez a rendszer is...mint az oktatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Most akkor vegyék ki a korábbi megtakarításaikból a pénzüket, hiszen már ingyen megtehetik. Vagy a külföldre síbolt eurókhoz nyúljanak! Ezek az emberek biztosan kibírnak néhány napot, míg rendeződik a sorsuk, hiszen tegnapelőtt majdnem jóllaktak.
laszlobihari
@nezelodo: Igazat beszélt hoffman rózsika! csak nem tette hozzá, hogy az orosz ortodox vallás szerinti kalendárt használja!
kukac50
4 millió dolgozó ember adójából nem telik rá? Vagy még sincs annyi dolgozó ember csak hazudnak?
Összeomlás szélén áll Magyarország.
nezelodo
"laszlobihari
@nezelodo: Igazat beszélt hoffman rózsika! csak nem tette hozzá, hogy az orosz ortodox vallás szerinti kalendárt használja!"

Basszus, ez eszembe se jutott, pedig egy olyan magas rangú MSZMP-s mozgalmárnak csak ismerni kellett az ortodox naptárat, ha már annyit harcoltak a vallás mételye ellen a szovjet testvérpártjával együtt!
Desischado
Nem gond! Hiszen senkit sem hagynak az út szélén, nem igaz? De nem ám, mert belelökik őket a gödörbe, aztán rájuk húznak két zsák földet, meg egy sor téglát nyomatéknak, hogy ki se tudjanak jönni belőle! Ha meg éheznek, sebaj! A miniszterek, államtitkárok meg a többi léhűtőnek rendben van a pénze, a ez a lényeg, a többi nem számít! Utolsó mocskos férgek! Hogy próbálnák már ki, milyen így élni!
szaboria1
@Desischado: Még azt is megtílják, hogy netán nevesebb helyen ingyen kaja osztás legyen. Mert ugye az már szégyen lenne a turistáknak látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.