Rakacán 138 közmunkás nem kapta meg a hétfőn esedékes bérét – írta keddi számában a Népszava.

Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára arról tájékoztatta a lapot, hogy neki Heves megyéből jeleztek a rakacaihoz hasonló problémát.

Nem tudja, mi okozza a késést, de úgy értesült, hogy az informatikai rendszerrel lehet baj, és „várhatóan" a hét másik felében lesz csak pénz – mondta a főtitkár, aki a problémát jelezte a Belügyminisztériumnak.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Látszik hogy tökéletesen működik ez a rendszer is...mint az oktatás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
töky
Addig meg egyenek igyanak az önkormányzat költségére azt kész.
nezelodo
Tényleg rossz az informatikai rendszer! Hogy nem jutottak el hozzájuk azok a nagyszerű hírek, és eredményekről szóló beszámolók, amelyeket nem csak a vezér, de a békemenetes tömegek meg a CÖF is bizonyítanak a tömegdemonstrációkon. Lehet, hogy ezek birtokában, már a boltban vásárolni is lehet.
Hellcat
Látszik hogy tökéletesen működik ez a rendszer is...mint az oktatás.
Levendula
"A miniszterek fizetése egységesen havi bruttó 1 101 900 forint, amihez jön még az évi

200 ezres cafeteriakeret, illetve sok esetben a 231 900 forintos parlamenti képviselői

tiszteletdíj is.
A képviselő miniszterek így a külföldi utak után járó napidíjak összegétől függően évi bruttó 16 millió forint körül visznek haza, míg a "sima" tárcavezetők - a már említett Németh Lászlóné fejlesztési- és Pintér Sándor belügyminiszter - 13,6 millióból gazdálkodhatnak.
Martonyi János külügyminiszter sem képviselő, de az ő juttatásait a kilencszázezres napidíjtömeg vitte 14,3 millió forint fölé.""
Brother Louie
@Levendula: nyilván nekik egy másik informatikai rendszerük van, amivel nincs baj.

Április 6-ig legalábbis nem lesz.
szaboria1
Mert senkit sem hagynak az útszélén inkább az árokba hajtják őket. Gyomorforgató volt hallgatni azt a pár bejátszást a tegnap az Orbáni beszédből.
coyote3
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
modera
Talán ez az első hiba a rendszerben, és máris mekkora lármát kell miatta csapni. Persze, régen soha nem volt ilyesmi...
A Tündik bündije
Érdekes, ilyenkor mindig a rendszerhiba a ludas. A képviselői tiszteletdíjak meg valahogy sosem késnek.
csikknorisz
A közmunkásokat nem az önkormányzatok fizetik, hanem a MÁK. Itt csak egy kistelepülésre van kihegyezve, de ha a MÁK-nak ott rendszergondjai vannak, akkor máshol is. Itt se kaptak még pénzt, pedig kurvára messze vagyunk Rakacától.
ila51
pedig milyen jó megélhetésük van ! örüljenek ha dupláját kapják , mint a segély ! :(---ezt mondta valamelyik léhűtő
nezelodo
Az is rendszerhiba volt amikor Hoffman Rozál mesélt karácsony előtt, hogy a tanerő az ünnepre előrehozottan megkapja a fizetést. Hát meg is kapták, úgy január hatodika után... Tudjuk hogy hazudnak délután is, ha nem tudná a fődakota, de ez aztán teljesen fölösleges hazudozás volt. (Hacsak nem azt akarják elérni, hogy más társadalmi csoportok az irigység okán utálják őket? És hány meg hány ilyen megosztásp produkál a Nemzethy Összefogás) Hiába nagy úr a megszokás, képtelenek leszokni a hazudozásról beléjük ivódott.
csikknorisz
@ila51: Legyünk fideszesek, nézzük a pozitív oldalát mindennek. Mikor utoljára közmunkás voltam, aznaptól (2011.09.01) járt a Pintér-féle csökkentett közmunkabér, de a segély még 28.500 volt. Ha tudtam volna, hogy következő januárban leviszik 22.800-ra, még boldogabban vettem volna fel a csökkentett közmunkásbért, mert úgy még sokkal többet kapok a segélynél. (vigyázat: iróniafaktor!:)
pacsni
nemkaptak fizetèst, mert az MSZP elnokhelyettes kivitte a pènzt Ausztriaba.
Kitudja a tobbi ellenfèl hovavittèk a pènzuket, amirol megmi nemtudunk, de majd
elokerulnek azok is, nem csak az MSZP helyettes.
gomez
Akinek be van minden napra táblázva kb.1000Ft-ja az nem tud sajnos várni! Ebből a pénzből meg félretenni már pénzügyi csoda lenne! Persze aki nem próbálta még az el sem tudja képzelni hogy milyen fejtörést okoz beosztani!!!Szégyelljék magukat!!!
Dr. Felipe
A diákok sem kapták meg az ösztöndíjukat, a közmunkások a fizetésüket nem kapták meg.
Hát dübörög a rezsiharc és a baloldalt kell szapulni éjjel nappal, nincs idő ilyen szarságokkal foglalkozni az elvtársaknak. Majd megkapják valamikor ha lesz miből.
lajospapa
Most akkor vegyék ki a korábbi megtakarításaikból a pénzüket, hiszen már ingyen megtehetik. Vagy a külföldre síbolt eurókhoz nyúljanak! Ezek az emberek biztosan kibírnak néhány napot, míg rendeződik a sorsuk, hiszen tegnapelőtt majdnem jóllaktak.
laszlobihari
@nezelodo: Igazat beszélt hoffman rózsika! csak nem tette hozzá, hogy az orosz ortodox vallás szerinti kalendárt használja!
kukac50
4 millió dolgozó ember adójából nem telik rá? Vagy még sincs annyi dolgozó ember csak hazudnak?
Összeomlás szélén áll Magyarország.
nezelodo
"laszlobihari
@nezelodo: Igazat beszélt hoffman rózsika! csak nem tette hozzá, hogy az orosz ortodox vallás szerinti kalendárt használja!"

Basszus, ez eszembe se jutott, pedig egy olyan magas rangú MSZMP-s mozgalmárnak csak ismerni kellett az ortodox naptárat, ha már annyit harcoltak a vallás mételye ellen a szovjet testvérpártjával együtt!
Desischado
Nem gond! Hiszen senkit sem hagynak az út szélén, nem igaz? De nem ám, mert belelökik őket a gödörbe, aztán rájuk húznak két zsák földet, meg egy sor téglát nyomatéknak, hogy ki se tudjanak jönni belőle! Ha meg éheznek, sebaj! A miniszterek, államtitkárok meg a többi léhűtőnek rendben van a pénze, a ez a lényeg, a többi nem számít! Utolsó mocskos férgek! Hogy próbálnák már ki, milyen így élni!
szaboria1
@Desischado: Még azt is megtílják, hogy netán nevesebb helyen ingyen kaja osztás legyen. Mert ugye az már szégyen lenne a turistáknak látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.