Minden posztjáról le kell mondania az MSZP-ben Simon Gábor elnökhelyettesnek, akiről kedden írta meg a Magyar Nemzet, hogy eltitkolt pénzeket tart bécsi bankszámláján. A Hvg.hu szerint Mesterházy Attila pártelnök ezt már közölte is vele telefonon.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@tavaszi: Legalább az MSZP tisztul, a fideSS ben meg csak gyűlik a mocsok. Hihihi. Pokorni pokemon elvtárs is megmondta hogy a csaló fideSSeseknek a börtönben a helyük csak valahogy nem tolonganak.
Papzsák elvtársnál pl. minden rendben van? Aki 200 millát vert Gyurcsányra vagyonosodásban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@nyanya001: tudod, én tényleg rágalomnak gondoltam a Simon Gábor elleni ügyet. Egyébként sem szoktam előre ítélni, a jót mindig hamarabb elhiszem, mint a rosszat. Sajnos úgy tűnik, ez a hír igaz lesz. Mégis ezzel az a gondom, és az általad feltett cikket is figyelembe véve, hogy nem egyenlő mércével mérnek. Amikor a fideszeseknél kiderült, hogy nem mindent írt be a vagyonnyilatkozatába, korrigálta, más következménye nem volt. Hiszen éppen azt állapította meg a EU a magyar korrupciós jelentésében, hogy a vagyonnyilatkozatnak - más országokkal ellentétben - nincs jogi következménye. Eddig. Simonnál már magánokirathamisítás, adócsalás ügyben mentelmi jogának felfüggesztését kérik. Nem védem Simon Gábort. De a Fidesz annyi ocsmányságot megcsinált, trafikmutyi, földmutyi, a stadionok, repülő leszállóhely kiépítése, Paks, stb. akkor, amikor milliók vannak létminimum alatt, éhező gyermekek vannak. Erről nem hangos a média, mert az ellenzék béna média ügyben. De ezt a Simon ügyet meg fújják mint olasz a pitét, mert a szarságaikról el lehet terelni a figyelmet. Ha nem lenne az ellenzéki összefogás között Gyurcsány és Bokros, le is húzhatnák a redőnyt.
Bízom abban, hogy a magyar emberek bölcsek, és megfelelően értékelik Orbán Viktorék nyomorba, és eladósodásba taszító 4 évét.
vukkocska
Na,most olvastam egy új hírt. Egy dandártábornok ittasan vezetett, de a nyomozás érdekeire hivatkozva az ügyészség nem nyilatkozik. Érdekes, alig 24 óra elteltével az ügyészség nem volt ilyen szemérmes. Sőt, prejudikált. Nyilatkozatával azt az érzést keltette, hogy Simon már bűnös. Pedig ezt csak a bíróság mondhatja ki. Gratulációm és elismerésem Magyarország független ügyészségének.
vukkocska
@nyanya001: ne nekem írd/mond, :) hanem Liszkay Gábornak a Magyar Nemzet főszerkesztőjének. Ő olyan ügyes. Meg gyors. Meg el tudná intézni, ha akarná, de nem akarja. Ettől a Magyar Nemzet főszerkesztője.
keresztapa
Tisztességtől mentes emberek, akik jogot formálnak arra,hogy a jogkövető állampolgárok feletti "kiváltságot", egyéni érdekük irányában tudják érvényesíteni, "mentelmi jog" mögé bújva tehetik.
Már attól sem riadnak vissza, hogy lebukhatnak, ez a képzeltség, nem csak az ellenzéknél jelenség, hanem kormányzó pártnál fokozottabban jelen van, csak felderíthetetlenségét az üzlet és politikában beágyazott maffia szavatolja. Négyévenként a maffia a kormányváltással átrendeződik, de össze fonodások az üzleti létükben nyomon követhetők, mindaddig még a kiváltságokat,, mentelmet nem törlik. A képviselők ezt a kiváltságokat nem fogják engedni, mert ez a biztosítás, részükre a lopásokra, a maffia folytonosságára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.