Aggályát fejezte ki a külügyi tárca az amerikai nagykövetségnek egy cikk miatt, amely az Egyesült Államokban bejegyzett Amerikai Népszavában jelent meg, és amely az amúgy is óriási vitát kiváltó német megszállás emlékművének felrobbantására buzdított.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
Ennyire azért már nem kéne fosni! Fosó Masának teli a gatyája?
anonim_user
@laszlobihari: Téged nem zavar, hogy egy Magyarországról az USA-ba emigrált egykori újságíró azzal hergeli a magyarokat, hogy robbantgasanak a fővárosunkban?

Ez valójában terrorfenyegetés, csak idegen emberek mögé bújva, mert a szerző a fröcsögéshez elég bátor, de annyira azért mégse bátor, hogy azt mondja, hogy "ha fel meritek állítani az emlékművet, akkor felrobbantom"

Miért ugat bele egyáltalán valaki a magyarok dolgaiba, miután elhagyta az országot?

És hogy merészel uszítani? Hogy merészeli arra biztatni az itt élőket, hogy robbantgassanak?
nehogymá
nem értek egyet semmilyen eröszakkal,de több százezer határontuli magyart felhasználni szavazásra ,az is undocsmány. amikor a jobbik maszatol ha a kurucinforól van szó,pedig ott is több törvénysértés fordul elö (személyiségi jogok stb) akkor mér nem ilyen tökös a kormány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.