Miközben az MNB első emberének friss vagyonbevallása szerint nincs tartozása, mindhárom alelnöke néhány millióval tartozik a bankoknak, ráadásul közülük Windisch Lászlónak gyakorlatilag nincs megtakarítása – írja a Napi.hu.

A mostani adatok szerint Matolcsy Györgynek nincs nagy értékű ingósága, míg a megtakarításai között is csupán 1,2 millió forint takarékbetétet, 11 millió forint készpénzt és 14 millió forint egyéb pénzkövetelést tüntetett fel. A 2013. március 28-i, előző vagyonnyilatkozatában az elnök még kevesebbet, csak 2 millió forint készpénzt és 14 millió forint egyéb pénzkövetelést tüntetett fel. Matolcsynak továbbra sincs tartozása. A dokumentum szerint jegybankelnökként havi bruttó 2,1 millió fizetést kap – írja a Napi.hu.

A lap arról is ír, hogy Balog Ádám, az MNB monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős alelnök, a monetáris tanács elnökhelyettese Pécelen egy 2004-ben vett, 768 négyzetméteres telken lévő 192 négyzetméteres családi ház 50 százalékos tulajdonosa, valamint örökölt 2011-ben egy jászberényi félhektáros szántót, amelyben 1202/4266 részben tulajdonos.

A megtakarításai között 3 millió forint készpénzt és 5,5 millió forint pénzintézeti számlakövetelést sorolt fel, ezzel szemben a bankokkal szemben 14,7 millió forint tartozása van.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@Vizual: Tetszik az a mondatrészleted: "Majd a következő kormányon csattan az ostor" !!
Tudod, ez az előző ciklus végén is aktuális volt!! Ehhez képest itt a többség nem így állt ehhez a témához!

Nem mintha nem lenne tök mindegy...mert kétségtelen, minden politikust elkap a gépszíj pár év elteltével..ez alól senki sem kivétel...

Minden kormány a ciklusa vége felé egyre több marhaságot csinál, mond...

És pont ők azok, akik már annyira belejöttek mindenbe, hogy a fától már nem is látja az erdőt...

Ők úgy gondolják, hogy már megoldottak minden problémát, bár mi itt tudjuk, érezzük a bőrünkön, hogy ez korántsem van így...

De ne hogy azt hidd, csak a politikus ilyen elfogult magával szemben: a páromnak ismeretlen eredetű lábfájdalma van évek óta, nyáron az új (barom) háziorvos javaslatára belenyomtak a gerincébe 18 !! injekciót, de amikor egy hónap múlva kiújult a fájdalma és visszament (ehhez az abnormális) dokihoz, azt mondta a Páromnak:

Magának nem fájhat a lába, mert azt én már meggyógyítottam!! És elküldte...

Én is őt az anyjába!

Hát ha egy tanult, diplomás embertől csak ennyi intelligencia telik, akkor mit vársz a politikustól?!
Vizual
@rugacs: Nos a feleséged példája megmutatja a FIDESZ gazdaságpolitikáját. De nem gondolom, hogy egy politikus csak korrupt lehet. Igy igen ahogy a FIDESZ csinálja, mert pénzt ugy oszt. És ha valaki nem alkalmazkodik az csődöt mondhat.
És itt az ideje, hogy legalább Ti ne visszafelé, egy megbukott 8 évre mutogassatok mert itt van négy év, sokkal súlyosabb bajokkal és történésekkel. Itt egy egész ország gazdaságát nyúlták le, sokak segédletével, állami jelszavakkal de egyértelmű magán vagyonosítással.
Desischado
@rugacs: Sarlatánokkal nem kell foglalkozni! Azt tanácsolom, keressetek fel egy természetgyógyászt. Kedves feleségednek pedig jobbulást! Amúgy helyes volt a bőgés, (hogy elküldted az anyjába) oroszlán!
Desischado
De jó már nekik! De hát telik a közpénzből! Hogy fordulnának föl!
evacica
Hát ezektől a vagyonnyilatkozatoktól röhögő görcsöt kapok! Majd nem sírva fakadok, hogy ezek a szegények ennyi pénzből alig tudnak megspórolni, és még tartozásuk is van na nem is kevés. Hát hazudni tényleg megtanultak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.