Abban az esetben, ha Ön külföldre távozik munkavégzés céljából, vagy egyszerűen csak tele lett a bocskora a magyar politikából és gazdaságból és jobb életre vágyik elmehet szabadon – de a kiskorú gyermekét nem viheti magával!!!

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
Ez nagyon érdekes. Azt hittem, az én gyerekeim nem a gyámhivatalé. Másrészt, ha én szabadon mozoghatok az EU-ban akkor a gyerekeim miért nem? A gyámhivatal meg foglalkozzon a bántalmazott, éhező gyerekekkel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
ezzelazt akarjàk elèrni, hogy igy a szulok se menjenek kulfoldre., mert egy szulo gondolom, hogy nem hagyna itt a gyerekèt masnak a nyakara ès azt se karja, hogy egyèvben egyszer lassa, a gyereket kovetni akarja a szulo az iskolaban a tarsadaomba,ès tisztessèges nevelèsben akarja reszesiteni, de ha itt hagyna, akkor a gyerek arra is gondolna hogy szulei elhagytak.
Tehat tisztelt szemèt kormàny! Fejezzetekbe a talàlgatasokat, aprilis 6 itt van a nyakunkon, remelem eltuntok mèg a tèrkèprol is.
nehogymá
van egy elavult rossz jogszabály,amit néha alkalmaznak.kinek jut egyáltalán eszébe?van ez a hajléktalan gyerek,akit civilek segitenek .16 évesen került utcára.vagyis fiatalkoruként.hol volt az apparát?a gyámügy?nyilván való disznóságoknál hol vannak?sose az volt a gond,ha egy szülö vitte magával a gyerekét,ragaszkodott hozzá bármi történt is.(itt nem az én gyerekem azt csinálok amit akarokra gondolok) az unióban is kötelezö egy korhatár alatt iskolába járatni a gyereket.a putri sorra mért nem mennek érdeklödni vajon jól van e tartva a gyerek.az iskolákban miért nem érdeklödnek ,hányan mennek ugy iskolába,hogy azért nem ettek otthon mert nincs mit ?mindig akad egy hülye aki buzgolkodik.
bundi
@F_Viktor: 1- hova is akarnak kopogni?
2- ha nincs velük itteni hatósági közeg, akkor én hívok rájuk...
3- valószínűleg, valami hivatali túllihegés az egész, esetleg egy kis hálapénz, zsebbecsúszó... reményében indította valaki,
4- mivel nem magyar területen élünk, adózunk, járatjuk a gyerekeket iskolába... megállna ez a nemzetközi bíróságon?
nezelodo
"1magyar
Nehogy már ne vihesse valaki a saját gyerekét, csúnya lenne! Megint valaki bedrogozott?"

Miért Szombathelyről származik a hír?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.