Abban az esetben, ha Ön külföldre távozik munkavégzés céljából, vagy egyszerűen csak tele lett a bocskora a magyar politikából és gazdaságból és jobb életre vágyik elmehet szabadon – de a kiskorú gyermekét nem viheti magával!!!

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
Ez nagyon érdekes. Azt hittem, az én gyerekeim nem a gyámhivatalé. Másrészt, ha én szabadon mozoghatok az EU-ban akkor a gyerekeim miért nem? A gyámhivatal meg foglalkozzon a bántalmazott, éhező gyerekekkel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Boszi27
Ez nagyon érdekes. Azt hittem, az én gyerekeim nem a gyámhivatalé. Másrészt, ha én szabadon mozoghatok az EU-ban akkor a gyerekeim miért nem? A gyámhivatal meg foglalkozzon a bántalmazott, éhező gyerekekkel.
bencemacska
Már rég túlléptünk a Kádár rendszer szabadság politikáján!
A címet látva azt hittem Fehéroroszországból jött a hír.
1magyar
Nehogy már ne vihesse valaki a saját gyerekét, csúnya lenne! Megint valaki bedrogozott?
F_Viktor
@Boszi27: A gyerekek nem a gyámhivatalé, viszont ha jól figyelünk, akkor látható, hogy a NER már rátette a kezüket. A szülőkkel még csak próbálkoznak...
bukfenc
Aki kitalálta ezt a marhaságot az, vagy (sőt biztos) egy herélt -gyermektelen anyagyilkos!.
-látszik az emberi gonoszság nem ismer határokat!
Boszi27
@F_Viktor: Nagyon rossz irányba mennek itt a dolgok! Ha nincsen senki közeli rokon akkor talán állami gondozásba kellene adni a gyerekeket amíg nem engedélyezik hogy kiutazhassanak a saját szüleikkel? Nagyon eldurrant az agyam ettől a hírtől.
bencemacska
@Boszi27: Olvasd végig a HVG cikkét! Szerintem egy - a Rákosi rendszerből itt maradt - régi jogszabályt elevenítettek fel.
Repülőtéren való letartóztatás? Ez gyermek rablás, vagy rabszolgaság?
F_Viktor
@Boszi27: Vadásznak a külföldre kitelepülőkre, mert árulók, mert nem támogatják vakon, süketen Orbán rögeszméit.
A gyámhivatalt nem zavarja az orruk előtt történő heti rendszerességgel nyilvánosságra kerülő gyermekbántalmazások, amik egyre többször halállal végződnek. Az megengedett, elvégre nekik majd a fityesz által kinevezett gyámügy vezetője mondja majd meg hová kell X-elni, esetleg pár kilogramm lisztet megígérve.
De bezzeg, a csúnya, gondolkodni képes, hazaáruló külföldre menekültnek ahol lehet be kell tartani, mert a fityesz mozgatórugója a bosszú.
Ezért nem mernek a Zemberek az utcán megmutatni elégedetlenségüket, mert tudják, hogy ma Magyarországon ennek bosszútól vezérelt következményei lesznek.
nyanya001
És ezek beszélnek demokráciáról ?
Csak nehogy bevezessék a határsávot is !
Boszi27
@bencemacska: Most abba a hibába estem, hogy a cím és az első bekezdés után elszállt az agyam. Már végig olvastam a cikket, de nem lettem nyugodtabb.. Egy régen született, máig nem módosított törvényről van szó, amit nagy lelkesen alkalmaznak.
Magyarország területén sokat nélkülöző, bántalmazott gyerek van, az ő aktáikat évekig tologatják, míg tragédia nem történik.. Volna itthon tennivalójuk bőven. E helyett külföldre távozott szülőket cseszegetnek. Oké. nézzenek utána jár-e iskolába stb, de nehogy már mindenféle pecsétes papír kelljen, hogy kivihessem a gyerekeket, Szerintem nem is akarnak ezen változtatni, mert néha aggasztja őket a népesség-fogyás, és a propagandájukkal ellentétben nagyon jól tudják, hogy nem kalandvágyból mentek ki a szülők, hanem a normális életkörülmények reményében. Na és ha ezt megtalálták nem fognak visszajönni.
Boszi27
@F_Viktor: Remélem a szavazófülkékben nem félnek majd. Ez a cikk volt számomra az amely nemcsak kiverte a biztosítékot, hanem fel is robbantotta. Az lesz a legjobb, hogyha néhány napig online sem olvasok híreket.
bundi
Az enyémek már itt vannak... Akkor mi van... ?
bencemacska
Nekem is elszállt az agyam, és nem akartam elhinni, azért olvastam tovább, hátha kiderül, hogy ez csak valakinek a rögeszméje, vagy vágyálma! Hát nem!!!

Nem akarok külföldre menni, nincs "elkobozható" gyerekem, de ettől 200 lett a vérnyomásom. OV diszponál valakinek a gyereke felett?!?!?!
F_Viktor
@Boszi27: Az ilyen hírek hallatán felháborodni természetes, sőt kell, de "felrobbanni" felesleges.
Inkább add tovább az ilyen híreket olyanoknak akikhez nem jut el.
F_Viktor
@bundi: Várd, hogy bekopogjon hozzád is a gyámügy :-)
Boszi27
@bundi: Az van, ha nem kértél előtte engedélyt a Gyámügytől és véletlenül hazalátogatsz, mehetsz a fogdába, mint egy bűnöző, Ha simán itthon hagyod őket, akkor gyerekbarát vagy, mint a kormányunk.
Boszi27
@F_Viktor: Ha a gyerekekről van szó kitör belőlem az éber anyatigris.
pacsni
ezzelazt akarjàk elèrni, hogy igy a szulok se menjenek kulfoldre., mert egy szulo gondolom, hogy nem hagyna itt a gyerekèt masnak a nyakara ès azt se karja, hogy egyèvben egyszer lassa, a gyereket kovetni akarja a szulo az iskolaban a tarsadaomba,ès tisztessèges nevelèsben akarja reszesiteni, de ha itt hagyna, akkor a gyerek arra is gondolna hogy szulei elhagytak.
Tehat tisztelt szemèt kormàny! Fejezzetekbe a talàlgatasokat, aprilis 6 itt van a nyakunkon, remelem eltuntok mèg a tèrkèprol is.
nehogymá
van egy elavult rossz jogszabály,amit néha alkalmaznak.kinek jut egyáltalán eszébe?van ez a hajléktalan gyerek,akit civilek segitenek .16 évesen került utcára.vagyis fiatalkoruként.hol volt az apparát?a gyámügy?nyilván való disznóságoknál hol vannak?sose az volt a gond,ha egy szülö vitte magával a gyerekét,ragaszkodott hozzá bármi történt is.(itt nem az én gyerekem azt csinálok amit akarokra gondolok) az unióban is kötelezö egy korhatár alatt iskolába járatni a gyereket.a putri sorra mért nem mennek érdeklödni vajon jól van e tartva a gyerek.az iskolákban miért nem érdeklödnek ,hányan mennek ugy iskolába,hogy azért nem ettek otthon mert nincs mit ?mindig akad egy hülye aki buzgolkodik.
bundi
@F_Viktor: 1- hova is akarnak kopogni?
2- ha nincs velük itteni hatósági közeg, akkor én hívok rájuk...
3- valószínűleg, valami hivatali túllihegés az egész, esetleg egy kis hálapénz, zsebbecsúszó... reményében indította valaki,
4- mivel nem magyar területen élünk, adózunk, járatjuk a gyerekeket iskolába... megállna ez a nemzetközi bíróságon?
nezelodo
"1magyar
Nehogy már ne vihesse valaki a saját gyerekét, csúnya lenne! Megint valaki bedrogozott?"

Miért Szombathelyről származik a hír?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.