A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Magyarország nem jobban teljesít, hanem zuhanórepülésben van. Gyurcsány Ferenc erről pénteken Kaposvárott, egy lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón beszélt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ferenc ! Ez még mindég puha. Nagyon puha, semmitmondó. Ők kordont bontottak, felgyújtották a fővárost , lerombolták a TV székházat. Legyen már egy kis vér nektek is a pucátokba! Ne csak szélhámosozd ezt a rablóvezért, hanem szegezz neki olyan kérdéseket, amire még nyökögni sem tud egy mukkot sem. Tárj fel olyan bizonyítékokat, amitől köpni nyelni nem tud! Pereld be , csukasd le , lehetetlenítsd el ugyanúgy, mint ahogyan téged ellehetetlenített miniszterelnökséged idején. Ne csak célozgassatok, mert ezzel az égvilágon semmire sem mentek. Már látom április 07-én azt a reggeli vigyort, ami meg fog jelenni a pofáján a TV híradóban, hogy már megint megszopatta a baloldalt . Ha ez így lesz, akkor azt nem csak ti érdemlitek meg, hanem ez a nép is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Most mentek el Erdélyi ismerőseim, 20 Lei-t adnak egy aláírásért és szavazatért Romániában a fideszék! Miről beszélünk!?
spu00
Ha egy "ember"? bevallja, hogy éveken keresztül nem csinált semmit, hazudtak, meghamisították az adatokat, s ha jól számolunk, kb. 20.000 milliárdos kárt okozott az országnak- nem nagyzás, de össze számolható, s meg is van-az az "ember tovább hazudik olyan emberről aki képes volt konszolidálni az ország állapotát, s Önök még istenítik is, akkor Önök rosszabbak, mint ő.Így kicsibe.Különben , hogy mit csináltak, ahhoz elég volt látni a TV-t, s a kilőtt szemű, testű embereket.Ne talán tán nem látták, hogy az üres úttesten, hogy száguldottak a lovas rendőrök? ember nem volt előttük, hová siettek? Kis naivok!
hattorihanna
@spu00: Te vagy naiv,de nagyon ha el is hiszed amit mondasz.A fidesznek köszönhető minden sérülés,mert ők provokálták ki az egész szituációt.Olvastam erről egy megdöbbentő cikket,sajnos most nem találom,abban részletesen benne van hogy miként tervezte el előre a fidesz az egészet,kezdve a helyszínektől az emberek egymásnak ugrasztásáig.Ebben nagyok,az sajnos tagadhatatlan.Az első mondatod elsőfelével egyetértek,Gyurcsány bevallotta hogy nem csinált semmit,bárcsak Viktornak is ennyi lenne a bűnlajstromán...Azoknak pedig akik ott akkor,gyújtogattak és romboltak,én nem csak a szemét és nem gumilövedékkel lőném ki,örüljenek hogy ennyivel megúszták,csőcselék..
bukfenc
Kurcsány annyival különb orbáncnál, hogy van önkritikája...
Mindkettő megéri a pénzét...
Én, már, inkább az X aktákra szavazok!
Annak nagyobb a hitele, mint jelenkori politikusainknak!
mariaberta
@miazavalami: Olyat kérsz, amire "tavasz" képtelen
szablyafűrész
@spu00: - és az az "ember", aki nem vallja be, de 4 éve folyamatosan hazudik, az micsoda ?

- ideje lenne tudomásul venni, hogy a mai napig semmi tényadat nem szól arról, Gyurcsány adott volna utasítást a rendőri vezetőknek a fidesznyik rendbontás megakadályozására használandó eszközök vonatkozásában !
Amennyiben ezzel ellentétes ismereted van - tedd ide !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.