Kapcsolat lehet a hétfőn megtalált arzenál és a Lehel úti robbantás között – legalábbis a rendőrség nem zárja ki ennek lehetőségét. A fegyverekkel kapcsolatban két budapesti férfit vettek őrizetbe, ők részleges vallomást tettek. A rendőrség azt is vizsgálja, használták-e más bűncselekményeknél a fegyvereket, illetve, hogy mihez kellettek. Összesen tíz lőfegyvert – közöttük gépfegyvereket – és ezerkétszáz lőszert találtak a Marina-parti mélygarázsban. Robbanószer azonban – az első hírekkel ellentétben – nem volt az autóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Je, akkor ez egy fregoli auto a benne levo fegyverekkel, mert erre akartak fogni az epulo megszallasi emlekmu felrobbantasat is,... Na, akkor mar ket bunugyben kene egy autonak szerepelnie,... Nagyon sokarcu a magyar alvilag,... Vagy csak iparitanulo terroristak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.