Nemcsak itthon, de a világban bárhol elérhetetlen a nulla százalékos korrupció. Egy elviselhető szintig azonban le lehetne csökkenteni a visszaéléseket, ettől azonban még igen távol vagyunk. A mostani átszervezésekkel az a célunk, hogy magának a korrupciónak az esélyét csökkentsük, mégpedig úgy, hogy minél kevesebb helyet adunk a visszaéléseknek – közölte a Napi.hu érdeklődésére Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes-államtitkára. Mint mondta tisztában van azzal, hogy ekkora pénzmennyiség mozgatásánál a nulla százalékos korrupció nem érhető el, hiszen "vesztegetési kísérletek mindig lesznek", ám ha ezek lehetőségét sikerül minimális szintre csökkenteni, illetve tudatosul mindenkiben, hogy sikkasztás esetén komoly büntetések várnak minden szereplőre, akkor sikerülhet elérni az ideális szintet.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokkantnyugdijas
Orbán + Simicska ebédel...

Kihozzák a babgulyást, Viktor nyúl az erős paprikáért, Simicska arrébb löki. Orbán megint próbálkozik, majd Simicska ismét odébb tolja. Viktor feláll odamegy érte, majd Simicska lelöki az asztalról, s rácsap Viktor kezére.

- Na, ezt azért hogy képzelted, Lajos?
- Csend legyen, baz'meg,! Amíg ÉN nyalom a seggedet, te nem eszel erős paprikát!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Megszólalt a gödör a lyukból. Fitymaszék és a korrupció ellenesség!!!
Ez a vicc bearanyozta a napomat.!!!
nemkati
@Desischado: Most kacagsz, de tudom, hogy sírnál, ha tehetnéd. Óriási bűnt követett, követ el ez a kormány a nép ellen. Olyan erkölcsöt, értékrendet sulykol belénk, amiktől a jóérzésű ember undorodik.
Desischado
@nemkati: Kati, sajnos, mindenben igazad van! Sírnék bizony, de nem sírok, hanem megyek szavazni! Harc nélkül nem adom meg magam! El kell ezt a mocsok bandát zavarni!
kiskutyauto
Hatalommal-befolyással visszaélve, bűnszövetkezetben, folytatólagosan egy társadalom fosztogatása: hazaárulás. Hazaárulásért kötél jár... hajrá abszurdisztán hajrá orbanisztán
Desischado
@kiskutyauto: Igazad van barátom! Én is így gondolom!
nemkati
@Desischado: A lepényhal meg utoljára. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.