Nemcsak itthon, de a világban bárhol elérhetetlen a nulla százalékos korrupció. Egy elviselhető szintig azonban le lehetne csökkenteni a visszaéléseket, ettől azonban még igen távol vagyunk. A mostani átszervezésekkel az a célunk, hogy magának a korrupciónak az esélyét csökkentsük, mégpedig úgy, hogy minél kevesebb helyet adunk a visszaéléseknek – közölte a Napi.hu érdeklődésére Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes-államtitkára. Mint mondta tisztában van azzal, hogy ekkora pénzmennyiség mozgatásánál a nulla százalékos korrupció nem érhető el, hiszen "vesztegetési kísérletek mindig lesznek", ám ha ezek lehetőségét sikerül minimális szintre csökkenteni, illetve tudatosul mindenkiben, hogy sikkasztás esetén komoly büntetések várnak minden szereplőre, akkor sikerülhet elérni az ideális szintet.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokkantnyugdijas
Orbán + Simicska ebédel...

Kihozzák a babgulyást, Viktor nyúl az erős paprikáért, Simicska arrébb löki. Orbán megint próbálkozik, majd Simicska ismét odébb tolja. Viktor feláll odamegy érte, majd Simicska lelöki az asztalról, s rácsap Viktor kezére.

- Na, ezt azért hogy képzelted, Lajos?
- Csend legyen, baz'meg,! Amíg ÉN nyalom a seggedet, te nem eszel erős paprikát!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
" Jösjj, hazudj valami elfogadhatót..."
/ Karády Katalin /
dömdödöm
közben létrehozzák az intézményesített korrupciót :-(
Hellcat
Mintha a hentes beszélne arról, hogyan miért vágjunk kevesebb disznót...
dr. prédikátor
Ne röhögtessetek már!! Ha igy lenne akkor mi maradna a fütyiszből?? nem lenne elég börtön az országban!!!
nemkati
Pont a végére írta az átláthatóság egyik ellenőrizhető pontját, a civil kontrollt, a közérdekű adatok közzétételét. Kormány még annyiszor nem utasította vissza adatok kiadását, mint a Fidesz-KDNP, sőt törvényt hoztak róla, hogy bármikor megtagadsassák, így ellenőrzés nélkül áramoltathassák ki a közpénzt a költségvetésből.
És az se véletlen, hogy pont egy MSZP-s polgármester kerületében írtak ki és bonyolítottak le egy mintaértékű pályázatot. Nyilvánvaló, hogy minden kormány alatt kormányzati szinten is, és állampolgári szinten is nagy volt a korrupció, de arra még senki eddig nem vetemedett, hogy intézményesítse, legalizálja, mint ahogy ezt a Fidesz tette. Sürgősen (55 nap múlva!!!) véget kell ennek vetni!
bukfenc
Na ez az amikor a fidess tisztviselő a pofánkba hazudik...
coni
Akkor most a kormány saját démonjaival áll harcban.
coyote3
Fogadok bárkivel, hogy ezt a maguk elleni harcot is elbukják...:)
rokkantnyugdijas
Orbán + Simicska ebédel...

Kihozzák a babgulyást, Viktor nyúl az erős paprikáért, Simicska arrébb löki. Orbán megint próbálkozik, majd Simicska ismét odébb tolja. Viktor feláll odamegy érte, majd Simicska lelöki az asztalról, s rácsap Viktor kezére.

- Na, ezt azért hogy képzelted, Lajos?
- Csend legyen, baz'meg,! Amíg ÉN nyalom a seggedet, te nem eszel erős paprikát!!!
összefogás
Ez aztán a kábítás!! Ez már maguk sem hiszik el, ekkora hazugságot még a FityeSSesek sem tudnak pirongatás nélkül elviselni.
Ezért is takarodni fognak áprilisban.
ÖSSZEFOGÁST!!!
Pisti271
Mr. 20 százalék, ugye mindenki tudja kit takar.
Kb ezt jelenti az intézményesített korrupció, mindenki tudja.
nemkati
@coni: Azt hiszem, van ma is elég háború a világban, a múlt században Magyarországnak is kijutott két borzalmas háború és egy véres forradalom, nincs Magyarországon olyan család, akit ne sújtott volna tragikus veszteség vagy rémes szörnyűség. Én olyan országban akarok élni, azokra akarok szavazni, akik nem harcot, háborút hirdetnek (főleg mikor nem támad minket senki), hanem nyugodt, békés életet, a boldoguláshoz lehetőségeket kínálnak.
Meine Ehre heisst Treue
Durva kényszermunkatábor és teljes vagyonelkobzás a megoldás.
Ezekkel a selejt, rabló férgekkel nem szabad finomkodni!
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Oké, de én a kiszabott korbácsütéseket milliónként rónám ki. És jó lenne, ha az ügyészség és a bíróság nem szálazná ki az érintettek közül a kedvenceket.
joopapa
Ne vazze ezek annyit loptak már hogy undorodnak a pénztől?
Tisztesség
Az ellopott pénzek végett szegényedik el a lakosság tömege, ezek biztos nem szavaznak a Fideszre!
kukac50
Az összes politikust kellene vizsgálni a Navnak évente kétszer,nem lenne államadósság,a gazdaság is élénkülne. Ha nem lopnának annyit.
Orbán túlszárnyalta csapatával Gyurcsányt és Bajnait Ő már törvénybe iktatta,hogy Ők lophatnak.
Desischado
Istenkém, röhög a májam, kuncog a vesém, hahotázik a lépem! Ezek vartyognak a tisztességről?!
kkalman
Megszólalt a gödör a lyukból. Fitymaszék és a korrupció ellenesség!!!
Ez a vicc bearanyozta a napomat.!!!
nemkati
@Desischado: Most kacagsz, de tudom, hogy sírnál, ha tehetnéd. Óriási bűnt követett, követ el ez a kormány a nép ellen. Olyan erkölcsöt, értékrendet sulykol belénk, amiktől a jóérzésű ember undorodik.
Desischado
@nemkati: Kati, sajnos, mindenben igazad van! Sírnék bizony, de nem sírok, hanem megyek szavazni! Harc nélkül nem adom meg magam! El kell ezt a mocsok bandát zavarni!
kiskutyauto
Hatalommal-befolyással visszaélve, bűnszövetkezetben, folytatólagosan egy társadalom fosztogatása: hazaárulás. Hazaárulásért kötél jár... hajrá abszurdisztán hajrá orbanisztán
Desischado
@kiskutyauto: Igazad van barátom! Én is így gondolom!
nemkati
@Desischado: A lepényhal meg utoljára. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.