Új vagyonnyilatkozatot nyújtott be a szocialista Simon Gábor az Országgyűlés mentelmi bizottságának, de az nem ad választ a kifogásolt kérdésekre, a bécsi számlán lévő összeg nem szerepel benne – mondta a testület KDNP-s elnöke a bizottság hétfői, zárt ülése után újságíróknak.

Rubovszky György tájékoztatása szerint az MSZP-s képviselő ezt azzal indokolta, hogy a nyilatkozatban nincs olyan rovat.

Simon Gábor nem jelent meg a mentelmi bizottság ülésén. A képviselő egy levelet küldött, amihez csatolta az új vagyonnyilatkozatot – közölte Rubovszky György.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Ennyire nem lehet "egyszerű" még egy balos sem. Ráadásul szégyent hozott a pártjára is, hiába lépett ki belőle. Az pedig, hogy nem ment el a mentelmi bizottság ülésére, azt jelenti, hogy nemcsak aljas, sunyi, de gyáva is.
világlátó
Lapozni kellene már. Nincs itt semmi új, ez eddig is így volt, mindkét oldalon, Vannak akik hülyék, vannak akik kihasználják a hülyéket. Simonért kár, de valószinűbb, hogy beáldozták, mint hogy ennyire hülye legyen. Ha rábízták hamarjában ezt a pénzt, adhattak volna mellé használati utasítást. Ha valóban az ő pénze, kérhetett volna tanácsot a könyvelőjétől, vagy a pártpénztárostól baráti tanácsként. Mivel nem tette, hát most fizesse az elmaradt adót és a bírságot. Talán marad neki valami. Kár érte, többet ért ez az ember a pártjának mint sok száz kétségek között ingadozó szimpatizáns.
Vagy bedobták a mély vízbe és ettől aljasság, vagy hagyták ekkorát hibázni és az sem kevesebb aljasság. Saját kapzsiságától is meg kellett volna őt védeni, mert a pártja alelnöke volt, aki nem bukhat ekkorát éppen most. Kár hogy soha nem tudjuk meg az igazságot. Azt viszont valamennyien sejtjük, ez a kis pénz csepp a tengerben a többi eldugott pénzhez képest, akár balra, akár jobbra nézünk, mielőtt a zebrára lépünk.
verőce21
Nem írhatta be szerencsétlen, hogy az övé ez az aprópénz, mert az MSZP-pártkasszáé. - a jó kommunista elvtársai pedig magára hagyták. :)

Előbb utóbb csak előkerülnek majd a Manyup-ból lenyúlt MSZP tízmilliárdok! Csak türelem, kedves ballibsi szimpatizánsok! (Szavazzatok a Fideszre, így hamarabb kiderül, hova lett a pénzetek a Magánnyugdíjpénztárakból /lásd. "magas működési költségek"/, másképpen tudatlanul haltok meg!)
herczeg0210
Nem voltam soha fideSS rajongó, de borzasztó ez a választási hiány. Kire lehet itt szavazni??? Mert ilyen ember volt az MSZP második embere. Akkor milyen a többi? Ha nem a fideSSre akarok szavazni, akkor kit válasszak? Mert ilyenre? Ne mond, hogy soha, de akkor???
gazdag dezső
Hát elfelejtette tudatni,hogy nem is az Övé a pénz !!! Ezt megteheti ???Én csak később adtam be a 0,0000-ás bevallásomat ,és ezért kaptam 40 ezer forint büntetést!!! Bár megkérvényeztem ,hogy engedjék el,de nem!!!Kijött a végrehajtó !!!Hát van akiknek szabad,és van akinek semmit sem !!! Ez a demokrácia??? Vagy nálunk nincsen ilyen ???
pesti
@herczeg0210 Para Kovács szavával élve"Ez a pasi még tisztességesen lopni se tud,bezzeg a FIDESS törvényessen lop,ha kell beteszik még az alaptörvénybe is"
Minden esetre egy csóró jobb mind egy törvényesítet Mafia!.Ezzel nem akarom mentegetni a hülye csórót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.