Mondvacsinált indokokkal csuklóztatják az Amerikában élő magyarokat. Az az érzésük, hogy őket bürokratikus eszközökkel rettentenék el a szavazástól. És minden más külföldön élő magyart is, aki nem mostanában kapott állampolgárságot.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nincs semmi bajom a külhoni magyarokkal de...ne szavazzanak ide...majd ha ide adóznak meg a többi akkor szavazzanak bátran. Én se szólok bele abba hogy elmegy külföldre dolgozni valaki...
Dr. Felipe
Külföldről csak az "újmagyarok" szavazhatnak igaz ők levélben is. Egy ember bedobhatja a postaládába az egész falu szavazatát.
feco fero
Bárhol, bármilyen okból, határainkon túl és határunkon belül élő MAGYAR emberek!
Ha van bennetek a HAZÁNK iránti legkisebb TISZTELET, Szeretet, ha bármilyen okból és szándékból eredően, nem itt ADÓZTOK, ezzel a legalapvetőbb felelősségtől és jogtól meg fosztva magatokat, hogyan juthat eszetekbe, a SZAVAZÁS szándéka?
Hát nem veszitek észre, hogy akiktől erre jogot kaptatok, azt csak is önös szándéktól vezérelve kaptátok?! "oszd meg, és uralkodj"
Nem vagyunk még eléggé meg osztva? Ezek az "igazi" magyarok, még nem osztottak meg eléggé?
Igen fontos tudnia-tok, bárkire is szavaztok, azzal csak nekünk ADÓ FIZETŐ POLGÁROKNAK fogtok ártani! Mert, hogy használni nem tudtok azt tudnotok kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.