Menekülnek, sunyítanak, makognak, köcsögösködnek a képviselők, amikor a világ legegyszerűbb dolgát kérdezik tőlük Paksról. Sokkot kaptam egy videótól.

Többször is megnéztem tegnap óta a hvg.hu nagy felháborodást keltett parlamenti videóját, pedig nem gyakran csinálok ilyet. A videón a Fidesz képviselőit kérdezi a riporter arról, hogy miért szavazzák meg a paksi bővítést, illetve hogy támogatják-e, hogy népszavazás legyen Paksról.

A videó önmagában nem azért megdöbbentő, mert országgyűlési képviselők szabályosan elmenekülnek a munkájuk egyik igen fontos része, vagyis a sajtó kérdéseire való válaszolás elől.

Nem is azért, mert szinte mindegyikük arcán az látszik, hogy azért rohadtul szégyellik magukat, hogy a Főnök parancsára éppen segget kell csinálniuk a szájukból.

Nem is azért, mert a gyávaság és a munkakerülés mellett rendkívül arrogánsak, a film hangulatát nézve az se lenne meglepő, ha valamelyik erőszakos pöcsfej ráncigálni kezdené vagy megfejelné a munkáját végző riportert.

Mégcsak az sem igazán sokkoló, hogy a Fidesz és a kormány ilyen mértékben lenézi a választóit.

Szily László írásának folytatása a Cinken olvasható >>>

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azért mert Orbán 1998 óta a választók egy részét olyan szinten tette gondolkodásra alkalatlanná, hogy normális ember nem szívesen veszi fel ezt a demagógiával átitatott kesztyűt és nem hajlandó bégetni a nyájának.
Bajnai megpróbálta felnőttként kezelni a társadalmat, de a programjai helyett az embereket az érdekelte, hogy " vajon hány libát lopott el és hova tehette".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
A csiga ezekhez képest egy gerincoszlop.
Desischado
@szaboria1: Ezek nem emberek!!! Ugye egyetértesz velem, hogy sem magunkat, sem más, becsületes embereket ne sértsünk meg! Ezek genetikai hulladékok!
Desischado
@bakegya: Sajnos, igazad van! De sokszor elgondolkodom rajta, van annyi pénz, amennyiért megéri? Szerintem nincs annyi pénz a világon, amennyiért megérné hulladéknak lenni!
Amúgy köszönöm, megvagyok, de nagyon elkeseredetten, hogy ilyen borzalmak vannak az országban!
csa-csa
@kkalman: "Mert akinek van egy kis esze, az még a pártok közelébe sem megy, így esélye sincs, hogy képviselő lehessen. "

éppen hogy nincs esze! nem is élhet olyan színvonalon mint az a sok "eszetlen"!nem olyan hülyék azok ott fent! csak egy régi kollégámat idézzem "egy más faj"!
kkalman
@csa-csa: Persze, hogy van eszük, magukhoz való. Beszűkült tudattal rendelkeznek, és állandó vendégek Dr. Amnézia rendelőjében. A gerinc teljes hiánya az orvostudomány mai tudásával nem gyógyítható.
csa-csa
@kkalman: egyetértek! de ez ezt a szemét bagázst odafent curvára nem érdekli!
magasról carnak a véleményünkre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.