„A HU-GO elektronikus díjszedési rendszer sikeres bevezetése hatalmas munkát kívánt és jelentős eredményeket hozott. Ennek a rendszernek a létrehozását méltán nevezhetjük nemzetközi viszonylatban is kimagasló teljesítménynek. Így válhatott a hazai e-útdíj rendszer más uniós tagországok számára is követendő példává” jelentette ki Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter 2014. január 28-án, Budapesten. Néhány nappal később, 2013. február 3-án két gazdasági társaság és két magánszemély - bitorlás bűntette, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűntette, továbbá különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó iparjogvédelmi jogok megsértése bűntette miatt - ismeretlen tettes(ek) ellen feljelentést tett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságán.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
ez jó nagy cumi a "sikeres", "jogkövető" fidesz kormánynak. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Még 1 fideszmutyi :D egész korrekt kis listát hoztak össze 4 év alatt...
Sede
@Hellcat: az mszp pedig kiválóan asszisztál ehhez...
persze, az is igaz, hogy baloldali média sincs.
a pénzt, amiből lehetne, rég hazavitték simon, hagyó és társai.
balfácánok.
Hellcat
@Sede: Hát a szocik azzal segítettek, hogy nem csináltak semmit...igaz médiájuk nagyon nincsen, de azért én csak nyomatnám az ilyen fidesz botrányokat agyba főbe...impotens baloldal kussban nézte ahogy ezek szétlopták az országot...de a jobbik is...
coyote3
Én tudom, hogy a patás Gyurcsány lopta el...
Sede
4 éven belül az mszp az mdf és az szdsz sorsára fog jutni: feléli, felszámolja önmagát.
impotens társaság, megérdemlik a sorsukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.