Mesterházy Attila megmutatta az emberi oldalát, majd eltűnt. Bajnai Gordon ráugrott a paksi szerződésre, de kevés segítséget kap a tiltakozáshoz. Gyurcsány Ferenc pedig kizárólag Orbán támadására koncentrál. Eltérő módon vetették bele magukat a kampányba a baloldali Összefogás politikusai az elmúlt egy hónapban, de többek szerint a jövő héttől minden megváltozik, és napi egy közös üzenet lesz. Árnyékkormány viszont valószínűleg nem alakul.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
"Mesterházy fékez, Bajnai ugrik, Gyurcsány rángat"
--ki lesz az,aki szív,nyel,pufog,baszik indulni ?
1magyar
Tesze-tosza ellenzék, annyi magas labda van és nem ütnek le egyet sem.
tavaszi
@1magyar: gondolom még az ütőt sem találják...nem hogy leüssenek valamit is.
...meghát ilyen multtal olyan nagyon nem lehet csapkodni...mert a túlsó térfélen Barbados szigetéről is visszaadják a labdát...az osztrák banktérfélről, látszik mennyire simán röptézett az erkölcs...Simon még most sem ért földet ...ugy elszállt...ez nem is tesze-toszaság ...ez maga a megzavarodottság ...és az ellenzék (ma még senki nem meri belátni) gyurcsány miatt szív...
tavaszi
@1magyar: ...pedig Kovács Lacibácsi inteligens-kultúrált hangnemben hívta fel a figyelmet --" Jó lesz ha gyurcsányt bevesszük"? ----leseperték...
1magyar
@tavaszi: Az ellenzék a miatt szív, hogy Gyurcsány felhívására sem tettek semmit, ők meg akartak maradni a csendben mutyi mellett, míg az idő túlhaladta őket,így megnyerték a fidesznek a választást.
Desischado
Lényegtelen, csak el tudjuk zavarni ezt a rablóbandát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.