Az MSZP szerint az április 6-i országgyűlési választáson arról kell dönteni, hogy Európát vagy Ázsiát választja az ország.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@aborisz: a gazdasági elkötelezettséget titkosított paktummal lépte meg,önkényesen,csak úgy mint minden más belügyes felforgatását.Ha olyan hülye a magyarok többsége akkor rajta-de az orosz sajtó már most "Kádár-orbán"reinkarnációján röhög!-természetesen a magyar fordításban nem jelenítik meg!
Kína is be fogja nyújtani a számlát-ha felülünk a vonatra-Varsótól-Szerbián át egészen Irán-Azerbadzsánig...zakatolni vágyik a felcsuti maradona-én nem @mariaberta: én is maradok,nyugati kultúrán nőttem föl és azt választom.
Májat ,vesét lehet cserélni-szivet kockázatos,de fejet cserélni nem tudunk még-
aborisz
@bakegya: Én a nyugati és a keleti kultúrát is szeretem!
Hellcat
5-6 éve még azt mondta a qrbán hogy keleten semmi keresnivalónk sincs...
bakegya
@aborisz: politikai irányváltásról véleményezünk,és nem igazán a zenei-vagy irodalmi élményeinket osszuk meg itt egymással.A kontextusbahozatal persze elkerülhetetlen,egyetértek.Legyen az bármely égtája is Földünknek és annak helyben lakói mindenhol tiszteletet érdemlő javait egy máshonnan érkezőnek evidenciában illik tartani.
mariaberta
Én már azért is mérges vagyok, amikor a fokhagymának feliratát olvasom, " csomagolták Magyarországon, származási hely Kína.
Nem tudok semmi olyan elektromos, vagy kisebb tömegcikknek számító dolgot, háztartásban használatos kisegítőket vásárolni, ami nem Kínából származik.
Ezekből az eszközökből annak idején nagyon sokat a csökkent munkaképességűek szövetkezete készítette. Mi történik velünk? Mindent Kínától kell vásárolnunk? most meg aztán, Orbán bánnak köszönhetően majd a levegőt is Kínából fogjuk importálni.
De mi lesz a magyar termékekkel, akár a mezőgazdaságban, akár a könnyűiparban?
És mi lesz a magyar munkahelyekkel. A duma megy, a kínai árú jön. De jó!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.