A választási kampány indulására gyűrűző botránnyal hangoltak a szocialisták. Simon Gábor eltitkolt százmilliói miatt már nyomozás indult. Kiderült az is, milyen hasznot hozott Paks Gyurcsány Ferenc cégének. A gazdaságban hét éve nem látott sikert értünk el. Indul a kampány, a parlamenti ciklus utolsó ülésétől egyesek lufikkal, míg mások zászlópakolással búcsúztak. Heti összefoglaló.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Na szóval, hogy is van ez? Amikor a fidesz hatalomra került akkor ugye azt ígérték mindent meg vizsgálnak. Akkor miért most hozakodnak elő olyan dolgokkal amit tényleges dokumentumokkal alá sem tudnak támasztani. BUDAI ezek szerint csak habokra kapta a pénzt mert 4 év nem volt elég arra, hogy ezeket a hibákat feltárja. Nem egy milliókról beszélnek most.
EZ NEM MÁS MINT MÁR A VÁLASZTÓK MEGTÉVESZTÉSE SOK SOK HAZUGSÁGGAL.
Milyen érdekes Orbán ezt sem meri személyesen vállalni, hogy Ő mondaná ki. Megint egy heted rangú katonájára bízta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.