Már nem járul hozzá Simon Gábor, hogy lefilmezzék, és azt állítja, hogy a tévéstábok zaklatják a családját. A parlament mentelmi bizottsága pénteken azzal állt elő, hogy szeretné megkapni azt a vagyonnyilatkozatot, amelyet Simon eddigi pártjának, az MSZP-nek egy borítékban leadott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Mindjárt mártírrá avattatja magát.

Bezzeg amikor a lenyúlt pénzről kellene beszélni, akkor nem ilyen közlékeny. Kit érdekel a családod, nyögd ki végre, hogy loptad-e vagy igen, aztán el vagy felejtve.
nemkati
@leszúrt rittberger: Megérdemli a büntetést, a börtönt is, ha bebizonyosodik valami bűntett. De azért a családját már nem kéne zaklatni. Az a kisbaba nem tehet semmiről. Mostantól ez az ügy a rendőrség és az ügyészség kezében van. Úgy látszik, a Fidesz nem bízik már a saját ügyészségi embereiben se, hogy ennyire ők akarják feltárni a bűncselekményt.
Hellcat
Ha bűnös akkor bűnhődjön de azért mindennek meg van a határa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.