Bohócnak cirkuszban a helye címmel közölt "vasárnapi írást" Mesterházy Attila MSZP-elnök. A politikus szerint Orbán Viktor az elmúlt negyedszázad legrosszabb magyar miniszterelnöke, rosszabb, mint a demokratikus átmenetben kulcsszerepet játszó Németh Miklós.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Mesterházy feledékeny.Horn szólott anno.Mikor is?
Emberek!Csak a következő négy év lesz még nehéz.
Ja azóta lassan 20 év telt el.

1.Politikus ha ígér,annak biztosan az ellenkezője igaz.
2.Ha semmi jót nem ígér,és azzal kecsegtet,hogy fájni fog,biztosan nem indul,a miniszterelnöki székér.
3.A politikát statisztikákra építik!
keresztapa
@nehogymá: A háború áldozatai melyet a harcoló hatalmak vívnak az országok között, a vesztessel azt csinálnak amit a győztes diktál,
hogy ez hogyan csapódik le az ország lakosságán az a győztest nem hatja meg. Menekült zsidók más országból érkeztek, mi fogadtuk be őket. Magyarországon nem volt haláltábor, az országból munkatáborokba vitték az embereket munkavégzésre és nem haláltáborba, mint az a zsidó propagandába megjelenik, haszonszerzés céljából.
nehogymá
@keresztapa: kivel harcoltunk magyar földön amikor összecsipegették a zsidókat? amugy nem kell válaszolni,unom a zsidózást
keresztapa
@nehogymá: Szerinted Európa egyes országai nem harctért képeztek a 2. világháborúban. Mindannyian unjuk azt, hogy mindenben azt kellene csinálni, és úgy ahogyan ők jónak lássák.
Mert ők az áldozatok. De saját maguknak történetüknek köszönhetik,hogy áldozattá váltak.
keresztapa
Különben is Magyarországról csak magyar embereket, hurcolhattak el, ha ragaszkodtak magyar állampolgárságukhoz, amennyiben meg
más vallási, vagy kettős állampolgársága volt, ragaszkodása a nem magyarságához, csak lakhelye volt az országban, de nem magyar. Ezeket vitték munkaszolgálatra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.