A Fidesz-hívők tudatosan, nem az előző rendszer kritikájaként fogják a nemzeti sötétséget választani. Orbán Viktort akarják teljes szívükből. Szép hagyomány az országértékelés, ami persze – miért is lenne másképpen nálunk -, minden, csak nem országértékelés, mert egyáltalán nem az országot értekelik a politika dzsungelének alfa hímjei, hanem a saját-, vagy az ellenfél teljesítményét. A legneccesebb, amikor a kedves vezető saját magát értékeli, vagyis fényezi.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@bukfenc: úgy érzem túl késő...
Már nincs visszaút...
tavaszi
...még hozzá ha lehet 4/5-töddel...még egy párszor fletó gyógyszere elgurul..és mocskolodni merészel...mást ugy sem tud...nos akkor a 2/3-ad sima...
tavaszi
...az öszödi hazudozó évértékelése jól sikerűlt?? nem látom a lelkes ...hőzöngéseket..és dicshimnuszokat...és micsoda belterjes barmoknak dumált ...még a termben ülők sem értették...kádár népét...nem vélettlen,hogy adáshibába menekült már az ATV-is
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
Engem ,csak egyetlen dolog érdekelne...de az nagyon...kikkel lehetne kora tavasszal eltakarítani azt a bomlasztó sok sok baktériumot amitől egyeseknek habzik,másoknak pedig összeragadni készül a szája de naponta nem tesz semmit azért, hogy fertőtlenítse saját magát is és a környezetét is megkímélje a májmételytől!!!
Több higénia...túl sok már a kiszolgáltatott áldozat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.