Budapest 1., 2., 3. és 4. választókerületének összefogásos egyéni képviselőjelöltjeit kérdeztük a választási kampányról, esélyekről. Kormánypárti ellenfeleit mind a négy kihívja, jobbikos ellenfelével három elvből nem áll szóba, egy még habozik a kérdésen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A fidesznyik nem tud vitázni,csak a vezir által leirtakat tudja papagály módra szajkózni.Aki látta az un orbáni kampány megnyitót és Gyurcsány megnyitóját,ég és föld Fletó javára.Viki csak makogott,blöffölt.Vikin látszikaz előre haladott betegsége,amit a hatalom iránti görcsös ragaszkodásának köszönhet!!
karma1
Szerintem nem hatarozottan tiltottak meg nekik, egyszeruen csak nem tudnak mit mondani az ellenzeknek, foleg, hogy ok biztos olyat kerdeznenek, amire nekik (a baloldaliaknak) mar van egy javaslatuk, elkepzelesuk... A fidesz most kapkod fuhoz-fahoz, szaladgalnak, mint pok a falon, es elojon a "selet bosszuja", a hozza nem ertok nem tudjak, nem akarjak felvenni a kesztyut , hogyan is tennek, amibol az o valasztasi propagandajuk masbol sem allt eddig, csak az ellenseg ocsarolasabol...:-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.