Lehet arról hosszú cikkeket írogatni, mennyire nevezhető demokráciának a magyar politikai rendszer. De beszélhetünk egy igazán prózai problémáról is: arról, hogy a Fidesz választási csalást követ el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ennyi disznóságot az elmúlt 24 évben nem követtek el mint most. Igaz már 2010-ben is sikerült megoldani. Ha nincs elég eredmény akkor akcióba kell lépni kik azok aki nem mentek még választani. Itt volt az a cikk amit a közmunkásokkal végeztetnek el és a csókosoknak most kell fizetni ingyen terem és berendezések bíztositásával.
Yoda69
Valoban elkeserito az a csalas sorozat amit mar most megkezdett a fidesz. Remelem az Unios biztosok eberek lesznek. Csak Europaban bizhatunk, hogy ne keruljon ujra csalassal a fideszes bolsevikok es jobbikos nacik kezebe a hatalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.