Egyre mérgesedik a zsidó szervezetek és a kormány konfliktusa. Három problémára várnak választ a kormányfőtől, aki a múlt hétre ígérte azt, de még nem futott be. A zsidók úgy érzik, csapdába estek, és akaratuk ellenére politikai játszmába keveredtek. Egy fideszes politikus szerint viszont a vita a kormánynak sem jó, a percek számolgatása pedig csak hiszterizálja a helyzetet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@anatole-farkas antal: Kicsit belebonyolodtal zavaros magyarazatodba.
A valasz pedig egyszeru, holokauszt volt es aki ezt tagadja az a mai torvenyek szerint bunt kovet el.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Hahó, náci barátaim. Itt lehet zsidózni.
Nakimaga
Doktor Úr !
Mégis miért zsidóznánk?
Talán mert rájöttek,hogy a 100 milla az 100 milla ?
Vagy mert mégsem sajnálja senki a távolmaradásukat ?
Akkor most miért zsidózzunk ?
A maguk ásta verem áll a rendelkezésükre !
anatole-farkas antal
Egy kis holokauszti ökörség!!!

A holokauszt támogatók köre sok éve folyamatosan zsarolja a világot állítólagos múltbeli szenvedéseivel, és ezek felsorolásával próbál szimpátiát kicsikarni folyamatos agressziói támogatására
A holokauszttagadás, önmagában értelmetlen kifejezés zsidóktól ered az 1980-as évekből. Tagadni olyan dolgot lehet, amiről tudjuk, hogy létezett, de mi tagadjuk azt, például elloptunk valamit, de ha megkérdeznek letagadjuk. Itt viszont holokauszt kételkedőkről van szó, akik nem hiszik el az állítólagos zsidók elleni tömeggyilkosságokat a II. vh során. Az "holokauszttagadó" helytelen zsidó kifejezést azokra alkalmazzák, akik aktívan közreműködnek annak leleplezésében, hogy az állítólagos holokausztra nem volt parancs, nem voltak tervek, nem volt menetrend, és kivitelezése az állított módon teljes mértékben lehetetlen lett volna, elsősorban a megadott számú holttest elégetéséne vagy eltemetésének fizikai lehetetlensége miatt az adott helyen, az adott berendezésekkel és fűtőanyagokkal. A holokauszttagadás kifejezés többek között azért értelmetlen, mert soha meg nem történt dolgot tagadni nem lehetséges.
Emberek, akik azt mondják, hogy a holokauszt az adott módon nem történhetett meg a fizika törvényei vagy más okok miatt, nem tagadják a holokausztot, mivel nem tudják, hogy az megtörtént-e, illetve alapos a gyanújuk, hogy az a vázolt módon nem történhetett meg. Ennyit a "holokauszttagadás" kifejezés logikájáról.
A holokauszt-állítók érvelése
• A holokauszt-állítók vagy exterminácionisták a nürnbergi perek anyagát használják többnyire érvként; mivel Nürnbergben gyakorlatilag zsidók nyomoztak és ítélkeztek saját javukra, sajátmaguk által kreált kétséges szabályok szerint, ez nem tekinthető objektív érvelésnek.
A tények nem szólnak az állítók javára; maguk a new-yorki zsidó évkönyv adatai igazolják, hogy a világon 1938-ban és 1946-ban kb ugyanannyi zsidó élt, 18 millió. [2] A nagy eltűnés 1948 és 1951 között volt, mikor titokzatos kezek a zsidók...
Senara
Egy fideszes politikus szerint viszont a vita a kormánynak sem jó... Dehogynem jó ! Jönnek a választások kellenek jobbról a szavazatok . Utána lesz párbeszéd , magyarázkodás , mellébeszélés .
Yoda69
@anatole-farkas antal: Kicsit belebonyolodtal zavaros magyarazatodba.
A valasz pedig egyszeru, holokauszt volt es aki ezt tagadja az a mai torvenyek szerint bunt kovet el.
trenszmen
@Yoda69: Azért az elárul valamit, hogy törvényt kellett itt is és még sok országban hozni a tagadás miatt. Miért?
Yoda69
@trenszmen: A neo-fasizmus visszaszoritasara. Sajnos az ujnaci szemlelet viruloban van, foleg az aluliskolazottak, vagy a szegenyebb orszagok koreben. Az is nagyon durva, hogy peldaul Oroszorszagban ahol 20 millio igazolt aldozata volt a II. Vilaghaborunak, ott az egyik "legdivatosabb" szemlelet a neonacizmus.
De miert is baj, hogy torveny van ra? Csak nem azt allitod hogy milliok megsemmitese a koncentracios lagerekben nem bun? Aki nem tagadja a holokausztot, az valahol maga is bunos.
En magyarkent melyen elitelem barmilyen nepcsoport rasztizilasat, legyen az zsido, cigany, kinai, europai vagy eppen magyar.
Meine Ehre heisst Treue
@Dr. Felipe: Neked vannak náci barátaid a háború után cirka 70 évvel? Nem vagy semmi, komám...
Meine Ehre heisst Treue
@trenszmen: Én ugyan nem tagadom az Endlösung der Judenfrage megtörténtét, ennek ellenére nem tartom szerencsésnek a tagadás büntetését.
bárzongora
@Yoda69: De miert is baj, hogy torveny van ra?

1. Mert a szólásszabadság korlátozása
2. A jogegyenlőség eltörlése.
Yoda69
@bárzongora: Nezd, a torvenyeket nem en hozom, azonban nem latom aggalyosnak hogy van ilyen torveny, sot orulok neki. Nekem semmi bajom a zsidosaggal, viszont a fasizmusnak koszonhetjuk tobbszazezer magyar halalt, es az orszagunk szetdarabolasat - attetelesen.
Tehat akkor mi a rosszabb?
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: Nem az a kérdés, hogy aggályos-e, hanem maga a léte.
Yoda69
@Meine Ehre heisst Treue: Kinek? Aki orul a zsidosag kiirtasanak annak biztos, mert nyilvanosan nem hangoztatjak naci fajelmeletuket.
A normalis tobbsegnek ez a dolog kozombos.
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: Különösebben magam sem foglalkozom a kérdéssel (mármint a történtek tagadásával; az állandó követelőzésükkel már más a helyzet). Itt reagáltam rá, mivel szóba került.
Yoda69
@Meine Ehre heisst Treue: Mit kovetelnek allandoan?
En egyrol tudok, amit akarnak: megbuntetni a meg letezo naci bunosoket, barhol bujkaljanak is. Bar mar nem sok lehet beloluk :)
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: Pénzt, kártérítést, jóvátételt, még mindig. Itt, a Propelleren is olvashattunk erről cikkeket, többször.
A háborús bűnösökre pedig idős koruk miatt már nem érdemes, értelmetlen vadászni.
bárzongora
@Yoda69: Meg az influenzát, a földrengéseket és rotterdami 0-8-at.

Ezt a sunyi csúsztatásodért.
Yoda69
@bárzongora: Hol csusztattam? Idezet.
Anelkul csak sunyi vagdalkozas es ragalmazas.
Yoda69
@Meine Ehre heisst Treue: Haborus bun nem evul el.
A karteritesi koveteleseket megvizsgaljak egyenkent, ha van alapja akkor jovahagyjak.
Magyarorszag ellen is inditottak karteritesi eljarast azert mert az akkori MAV johagyasaval szallitottak a zsidokat a lagerekbe magyar vonatokon. Azonban meg sem lett semmi belole, pedig tobb szaz milliard dollar volt a tet.
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: Ezekről én is tudok, nem írtál újat.
bárzongora
@Yoda69: A hullahegyek vagy szájkosártörvény paraboláddal.
Yoda69
@Meine Ehre heisst Treue: Akkor jo, mert en csak errol tudok. De biztos van tobb, hisszen milliok eletet oltottak ki a gazkamrakban.
Mivel lehet egy elvett eletet karpotolni? Semmivel.
Csak gondold at.
Yoda69
@bárzongora: Elguruld a gyogyszered? Mi a joistenrol hablatyolsz?
bárzongora
@Yoda69: Jóváhagyásával? Akeresetben közreműködésről volt szó!

Az már agyrém! Először is a Magyar Állam már több jogcímre fizetett kártérítést.
Erre a zsidók kitalálták ezt a baromságot. Következő lépésük a vasmű lesz, ahol vasúti síneket gyártották.
bárzongora
@Yoda69: A 19:40-es böffenetedről Annak ez a lényege.
Yoda69
@bárzongora: Abban nem volt semmi csusztatas, tenyeket irtam.
A fasizmus sodorta hazankat a haboruba, amit elvesztettunk es ennek kovetkezmenyekent elvettek teruleteink 2/3-at. Ha nem hiszed nezz utana 7.-es tortenelem konyvben. Ezt meg a fidesz sem hamisitotta meg.
Viszont most mennem kell.
Menj igyal egy sort, es higgadj le.
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: Semmivel. Innentől pláne felesleges és értelmetlen a bosszújuk.
Yoda69
Ezek szerint ha neked kiirtanak a csaladod akkor egy szot nem szolnal, hanem szepen elballagnal, mert mar ugyis meghalltak, a bosszu felesleges es ertelmetlen?
Bocs a morbid hasonlatert, de nekem ez jott le a szavaidbol.
karma1
Hat persze, hogy Orban Viktor semmitol sem hatral meg! Hiszen U a vezir! O MINDIG hatul marad a fontos kerdesek megvalaszolasanal, es masokat - sokszor nagyon hulyeket - kuld eloterbe, hogy azok mondjanak helyette valami okosat... Kinos helyzetek , sajat szulinap elol is elhuz melegebb eghajlatokra...
Dr. Felipe
@Nakimaga: @Meine Ehre heisst Treue: Hát én csak szóltam előre hogy akinek egy kis zsidózásra szottyan kedve az itt megteheti. Ez a cikk azért lett betéve gondolom.
anatole-farkas antal
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Kitiltva, köszönjük a részvételt.
Yoda69
En magyar vagyok, de te az irasod alapjan a bunko naci.
bárzongora
@Yoda69: Az írásod alapján te nem vagy magyar. :-)
Yoda69
@bárzongora: Ezt mibol vontad le te nagyon vegleny?
F_Viktor
@bárzongora: @Meine Ehre heisst Treue: Holnap barna szemetekre hivatkozva Orbán elveszi tőletek az összes vagyonotokat, értsd, utolsó zoknitokat is, akkor ha egy év múlva Bajnaitól kártérítést kértek, s én azt mondom, nem vettek el semmit tőletek, sőt még ti loptatok a szomszédotoktól, akkor kapok-e majd anyázást tőletek?

Hogyan fogadnátok Bajnai barna szeműek kifosztását tagadó törvényét?
Akkor is a szólásszabadságra hivatkozva kiállnátok mellettem, hogy a sötét, tudatlan ifjakat magam mellé állítva párttá alakulva hirdessem az orbáni igét, miszerint a barna szeműek lopnak, nem magyarok, hiszen nem tudnak lóhátról még íjazni sem, őket az UFO-k hagyták itt, hogy szomszédjaiktól és a magyar államtól lopjanak?
bárzongora
Tudnád érthetőbben? Tudod én agymosott birka vagyok. :-)
hápháp
@Yoda69: Törvényi tiltás és az emberi jogok
A 2011-es július 11-29 között hozott genfi emberi jogok nyilatkozata, az ENSZ 102. gyűlésén melyet Magyarország is aláírt, 49. cikkelyében kifejezetten utal rá, hogy történelmi tényekről formált vélemény miatti elítélés ellentmond az emberi jogok nyilatkozatának. Az emberi jogok nyilatkozata nem ad engedélyt annak tiltására, hogy valaki saját véleményét nyilvánítsa ki múltbeli eseményeket illetően. [1]
hápháp
@Yoda69: Nem a fasizmusnak köszönhető amit állítasz!!! A zsidóknak, hiszen ha az első világháborúban a zsidók nem foglalják el Németország keleti részét, és nem akartak volna egy zsidó államot alakítani, maradtak volna a helyükön nem kellett volna Hitlernek kizavarnia a zsidókat és fellépniük ellenük. Nem volt Holokauszt!! Csak a zsidók mint több évezreden keresztül üzletet csináltak az emberi hiszékenységből. Kicsit gondolkozzál el, a Holokauszt üzletet Leninnel együtt készítették el a zsidók az 1900-as évek elején. És ami hab a tortán. 1938-as New-York Times cikkben
már 1938-ban tudták, hogy "hatmillió az áldozatok száma". 7 évvel a háború befejezése előtt a New York Times már mindent tudott. A lap 1938. január 9-i számában fehéren-feketén olvasható: "6,000,000 áldozatról tudnak
A New-Yorki zsidóközpont adatai szerint viszont 1938 és 1948 között nem csökkent a világ zsidóinak száma, ellenkezőleg: egy kevéssé emelkedett.
Yoda69
@hápháp: Hat Donald-kacsa ezen amit irtal jot rohogtem.
hápháp
@bárzongora: Nem sok esze van az biztos, no meg az is, hogy nem magyar! Yoda ha már leír egy mondatot azonnal érezhető a zsidói talmud bűze!
hápháp
@Yoda69: Hol vagy te magyar, csak akkor amikor pénzért állsz sorba!
hápháp
@Yoda69: Csak azt nem írtad le zsidó min röhögtél olyan jót. Talán az emberi jogok törvényén, mert azon mindig röhög a zsidó. Csak egy törvény van a zsidónál! Embereket megölni, kifosztani, lásd az igazságtalan háborújukat. Vagy a zsidó központ közlésén, miszerint több zsidó élt Hitler uralma alatt mint bármikor! Válogass zsidó Yoda69.
hápháp
@Yoda69: Érdekes, nem a világ üldözi a bűnösöket, csak a zsidók!!
Yoda69
@hápháp: Szerintem te zsido vagy, azert pruszkolsz annyira.
A legtobb buzi is buzigyulolo, es a legtobb buzi a nacik kozott van.
hápháp
@Yoda69: Duma a sok elpusztult család. Debrecenben ismerek több családot, nőket akik terhesek voltak a koncentrációs táborokban. A mai napig élnek még akik akkor születtek. Természetesen a zsidóknak a félre vezetés volt a céljuk. Csak azok a zsidók pusztultak el akiket a zsidók is úgy látták. mert zsidók voltak akik üldözték a zsidókat. Lásd a mai napig is. A deportálásokat zsidók végezték, mert nem akarták eltartani a szegényebb réteget. Mai eset. Budapesten egy zsidó aljas szándékkal a szomszédját kigolyózta családostul mert kellett neki a háza. Ismerem a családot!! De a mai törvény sajnos zsidó törvény Magyarországon! Nézd meg a Trianoni aljasságot. Kik is írták alá. Azonnal szembe tűnnek a zsidó nevek. Ne akard a magyarra ráhúzni a felelősség leplét!
hápháp
@Yoda69: Azt sem tudod mi az a náci! A felfogásod eredeti primitív érdekelt. Buzi, hát igen, még a katolikusoknál is van, nem is kevés. vagy ők is nácik? Ha olvastál volna egy kicsit többet a német 2.világháborús történésekről azonnal rájöttél volna, nem is volt annyi buzi a hadseregben mint amit a zsidó állít. de csak azért, hogy megnyugodjál. Mutass olyan német filmet amit nem amerikai zsidók adtak ki a háború után. Csak amerikai zsidók írtak a nácizmusról, a fasizmusról. tehát, tanulj mielőtt velem elkezdesz vitatkozni. de ha már itt tartunk, tudod e egyáltalán 56 honnan indult ki. Melyik amerikai zsidó indította útjára europára rászabadítva, a holokauszt hanyatlása miatt.
nahát
A zsidókon kívül , másokat nem érdekel a zsidó történelem és a népük sorsa.
Yoda69
@hápháp: Hat ember nem tudom te hol tanultal, de alaposan felre vagy tajokaztatva.
Olvass nemzetkozi irok muveit is, ne csak ujnaciket.
bögöly
@Yoda69: Hmm.
"nemzetközi írók"??
Azok meg milyenek??

Az ember fia,már csak kora miánt is elolvasta pl.Katajevet,Remarque-ot,hogy csak két végletet említsek.
Műveik a zsidókról szóltak,sajnáltam is őket rendesen..
Meg ugye,volt a Egzodus,melyben valahogy a felszabadítók már terroristának minősítette a zsidókat,s a kutya sem akarta őket befogadni.

Tiszteletre,sőt csodálatra méltó módon fegyverrel vívtak ki maguknak saját államot,persze,erről az angolok nem sokat publikáltak.
Azonban,valahogy mégiscsak itt eszi a fene őket az európa bajnokságokban..
Még mindig nem tudták eldönteni,hogy Ázsia,vagy Európa a hazájuk,hát úgy döntöttek...mindkettő.
A Fidesz testvérpártja a Likud.
Innentől kezdve igencsak nagy terük van a "megfelelő irányba terelgetésre".
Nem mi mondtuk azt,hogy "felvásároltuk Magyarországot".

Hogy ők vannak megsértődbve??
Hát tegyék.
Egészségükre.

Azzal,hogy folyamatosan rínak,csak annyit értek el,hogy az ember már csak legyint.
A folyamatos "farkas,farkas" siránkozásuk az ellenkező hatást éri el,mint azt az utóbbi években NEMZETKÖZI szinten láthatjuk.
bárzongora
@nahát: Az ahelyzet, hogy fordítva ülsz a lovon. A magyar történelmet írják zsidó történészek. Krausz, Karsai, Varga... Ha egy magyar beleszól és elmondja az igazságot akkor, akkor beiindul az ájvékolókórus.
nahát
@bárzongora: Leírom egyszerűen, hogy értsd. Szarok a zsidókra és ha ezért nácinak mondanak, büszkén vállalom!!!
bárzongora
@nahát: Sorry!
Félreértettem a hozzászólásodat, amire válaszoltam.
hápháp
@Yoda69: Sajnos nem vagyok félre tájékoztatva. Franciaországban és Németországban jártam egyetemre. Tehát barátocskám, neked kellene megtanulnod az egyetemes Európai történelmet, de nem Magyarországon. Mert itt a zsidók tanítják a polgárokat!
hápháp
@bögöly: Micsoda igazságot írtál, gratulálok!@bárzongora:
hápháp
@bárzongora: Való igaz. A zsidók döntenek sorsunk fölött a mai világban. Az Európai fővárosok közül Budapesten van a legtöbb zsidó, mintegy 80%-ra tesz ki. Külföldön riportot láttam. Budapesti építkezésen megjelentek egy külföldi TV társaságtól riporterek és riportot szerettek volna készíteni. Az építkezést zsidók irányították, agyon akarták verni ásókkal és csákánnyal a riportereket mert az építkezésen érdeklődtek. Az utolsó pillanatban tudtak elmenekülni a nemzetközi riporterek. Természetesen nem közölték ezt a hírt mert zsidó tulajdona az építkezés. De Magyarországot nem érdekli!
Yoda69
@hápháp: Na latod ocsisajt itt a baj. Magyarorszagon kellet volna tanulnod magyar tortenelmet.
Akkor nem szornad itt a defektes agyalmanyaidat.
A Tündik bündije
Bár a cikk nem erről szól, úgy látom szépen belementünk ebbe a holokauszt-témába, úgyhogy akkor hagy szóljak hozzá, mint érintett.

Apai nagyapám 18, nagyanyám 17 éves volt, amikor elszállították őket, ahogy később mondták, "vonatozni" egy kicsit 1944 júniusában. (Akkor persze még nem ismerték egymást). Mindketten túlélték és hazajöttek.
A lényeg; a koncentrációs táborok sokkal inkább szóltak a munkavégzésről, mint a megsemmisítésről. Az utóbbi is ütemezve volt persze, mert eredményeket kellett produkálni ezen a téren is. Viszont a háború, a kitelepítés, az ide-oda utaztatás, átszervezés stb. alatt rengeteg irat (szó szerint százezerszámra) tűnt el, semmisült meg. A háború után előfordult, hogy már évek óta újra itthon élő zsidó család egyes tagjait még mindig halottként tartották számon (és millió helyre kellett kilincselni, hogy ezt megváltoztassák), de az is előfordult, hogy Izraelbe, az USA-ba vagy éppen Kanadába menekült egész családokat tudtak eltűntnek. Ezt részben adminisztrációs hibák okozták, részben pedig sokan kihasználták, hogy így eltűnhetnek, de később sokat tett a kép homályosításáért az a sajnálatos tény is, hogy egyes vidékekről az elhurcoltak számát megmásították egyesek.
A lényeg; én, mint zsidó felmenőkkel rendelkező állampolgár, és mint olyan, aki egyes zsidó hagyományokat még mindig tiszteletben tart, sokkal valószerűbbnek tartom a Vörös Kereszt azon, 1947-es jelentését, ami mintegy egy-másfél millió zsidó áldozatról szól, és erősen túlzónak a hatmillió főről szóló beszámolókat.
Yoda69
A ketkedoknek javaslom elolvasni Robert Merle: Mestersegem a halal c. konyvet.
Letoltheto E-bookban is.
Nil
@Yoda69: én is ajánlom és szívesen kölcsön is adom- persze nem égetésre
és van még pár könyvem ebben a témában
Nil
Ebben az életemben nem vagyok zsidó, de nagyon számolom a napokat - és remélem hogy a nép felébred, kiegyenesíti a gerincét.
bögöly
@Yoda69: A Malevil,meg a Védett férfiak is Merle könyvek,s ugyancsak fikciók.
bögöly
@Nil: Érdekes.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban..DD
Yoda69
@bögöly: Nos akkor vedd kezbe a Mestersegem a halal c. Konyvet es olvasd el mit ir Merle az eloszoba. Aztan gyere vissza.
paszulyka
@A Tündik bündije: Az egy másfél millió is sok.
F_Viktor
@A Tündik bündije: Írod:
"...sokkal valószerűbbnek tartom a Vörös Kereszt azon, 1947-es jelentését, ami mintegy egy-másfél millió zsidó áldozatról szól, és erősen túlzónak a hatmillió főről szóló beszámolókat."

Hiszek a német precizitásban, Höss a nürnbergi per során április 15.-én tanúvallomásában Auschwitzban, parancsnoksága alatt 2,5 millió zsidó meggyilkolásáról beszélt.

Ezek után, 4, vagy 6 millió a zsidó áldozatok száma, már teljesen lényegtelen.
F_Viktor
@Yoda69: Én is ajánlanék egy szintén ebook formátumban is elérhető könyvet, G. M. Gilbert: Nürnbergi napló-t.
Gilbert amerikai börtönpszichológus, naplóját adta ki.

Részlet a bevezetőből:
"Fő feladatom az volt, hogy a foglyokkal napról napra érintkezzem, tájékoztassam B. C. Andrus ezredest, a börtön parancsnokát állapotukról és hangulatukról, s minden lehető módon igyekezzem biztosítani normális,fegyelmezett részvételüket a tárgyaláson. Ezenkívül együttműködtem a pszichiátriai bizottságokkal és a börtön elmeorvosával minden szükségesnek látszó elme- és ideggyógyászati vizsgálatnál. Mindenkor szabad bejárásom volt a foglyokhoz: a vád alá helyezésüktől kezdve egészen kivégzésükig. Ez a körülmény lehetővé tette, hogy egy egész esztendőn át általam meghatározott körülmények között tanulmányozzam reakcióikat."
hápháp
@A Tündik bündije: Igen, zsidó felmenőidet említetted. Körülbelüli adatokat mondtál egy és másfél millió zsidó halott.Ami a lényeg, ezek a zsidók nem az égetésben haltak meg. de ha megnézünk egy másik háborút, teljesen mindegy melyiket, sokkal több ember halt meg mint a zsidók. 1986-ban volt egy hatalmas komputer összeomlás Svájcban. A bankok rendszere tévedésből értesítette azokat az embereket akik meghaltak. vagyis akiket a zsidók összeírtak. Majd egymillió zsidó kapott hírt, miszerint több százezer dollárnyi pénze van a bankokban Svájcban. Elindult a hatalmas per! 80.000 ember jelentette fel a holokausztot csalás miatt. Természetesen a zsidók nem adták vissza az országokból csalt összeget, de egy bocsánatot kértek, mert műszaki hiba okozta a félre értést. Emlékszek, az 50-as években, egyetemisták is járták a településeket. Összeírni kinek kije halt meg a 2.világháborúban, de csak zsidó jöhetett számításba. Egyik rokonom aki elmesélte több mint húsz évvel ezelőtt. Pénzt kaptak minden egyes ember megkérdezéséért. De az egyetemistáknak kellett a pénz, és nem sok embert tudtak meghallgatni mert elzavarták őket. Ekkor jött az ötlet, szinte minden összeíró aki jól akart keresni az a telefonkönyveket vette igénybe. Így aztán az akkori elbeszélés szerint több mint egymillió embert írtak össze telefonkönyvekből a kérdező "biztosok"
hápháp
@Yoda69: Nem érted a könyv lényegét! Olvasd már el még egyszer és értsd is meg!
hápháp
@F_Viktor: Talán ha elolvasnád a foglyokról írtakat azonnal szembe is tűnik. A Nürnbergi per során CSAK zsidók voltak a nyomozók, bírók, ügyvédek. És akik a pert kívülről irányították. A foglyok már annyira ki voltak készülve a vallatások során, hogy kegyes volt a halál nekik, de nem a cellákban a zsidók vallatása. Tehát, nem szabad alapnak venni az akkori kihallgatásokat! Egy francia politológussal beszélgettem, és mint ahogy ő is mondta, a Nürnbergi per anyaga már a per kezdete előtt készen volt. Tehát, az elítélteknek semmi esélyük nem volt magáról a tényekről beszélni. Hiszen ha kényes kérdés merült fel azonnal más bizonyításról beszéltek a zsidó ügyészek!
paszulyka
@bárzongora: Mivan Pilóta? Elhagytad a sisakod?
F_Viktor
@hápháp: Gilber naplója részletesen a foglyokról szól, a velük való beszélgetéseket írja le! Talán neked kellene elolvasnod.
Hülyeséget írsz, miszerint a "Nürnbergi per során CSAK zsidók voltak a nyomozók, bírók, ügyvédek. És akik a pert kívülről irányították." :-)

Nem zsidó-per volt Nürnbergben, ha nem csak a jobber holokauszttagadó propagandát ismernéd csak, akkor tudnád, hogy a háborúsünősöket a londoni egyezmény (1945.augusztus 8.) alapján állították bíróság elé, s abban a 6. cikk három kategóriába sorolta bűncselekményeiket (pl. béke elleni bűncselekmény, hadifoglyokkal szembeni bánásmód, stb.).

De itt ez lényegtelen is, nem az ítéletről írtam, hanem Höss tanúvallomásáról!Höss a bíróság előtt, s a Gilbertel folytatott négyszemközti beszélgetéseikor is mindig 2,5 millió zsidó meggyilkolását említett.

Valamint megnyugtatlak, nem történtek "vallatások", nem történtek ráhatások, a foglyok pl. újságokat, napilapokat rendelhettek.
Magánzárkáikban töltötték éjszakáikat, napközben közös társalgóban lehettek (nem volt kötelező).
JAJMÁR
Nekem nincsenek zsidó felmenőim, és én sem vagyok zsidó.
Egyszerűen ledöbbent, hogy a múlttal, a zsidósággal történt tragédiával kapcsolatban ilyen "kicsinyes", és "sértődött" hozzáállás létezik, mintha irigyelnék tőlük még ezt is.

Tényleg vannak, akik azt hiszik, hogy ez vita téma, hogy másfél, vagy hatmillió ember esett áldozatul egy pusztító ideológiának? Tényleg vannak, akik azt hiszik, ha nem lennének zsidók, akkor ők nem lennének kihasználva valakik által? Dehogynem! Pontosan Ti vagytok azok az emberek, akiket ki lehet, és mindig is ki fognak használni mások. Teljesen mindegy, hogy minek és hogyan nevezzük azt a réteget, mert egy biztos, nem a mérhetetlen gőg és rosszindulat irányítja őket, hanem a tenni akarás, és a méltóság. Na, ez az, ami sok embernek nincs, és ezen nem változtat az, hogy elismerjük-e a holokausztot, vagy sem.
F_Viktor
@JAJMÁR: Írod:
"Egyszerűen ledöbbent, hogy a múlttal, a zsidósággal történt tragédiával kapcsolatban ilyen "kicsinyes", és "sértődött" hozzáállás létezik, mintha irigyelnék tőlük még ezt is."

Úgy látszik egyes politikai köröknek még ma is érdekük a bűnbak keresés, új ideológiát sem kell gyártaniuk, elég ha leporolják a náci eszméket.
A nem is oly távoli történelemből látható mire képesek, nem értem miért nem tapossák el ezeket a csótányokat.
Yoda69
@hápháp: Hap kacsa te menthetetlen vagy. Mindenben zsido-osszeeskuvest latsz. Hol lettel ennyire agymosott?
A jelenlegei politikai rezsim jobban kizsakmanyolja a magyar lakossagot mint az osszes eddigi, a zsidosagrol nem is beszelve.
Az emlitett konyvet meg te nem erted, ha olvastad egyaltalan. Vagy pedig szandekosan felremagyarazod sajat magadnak.
hápháp
@F_Viktor: A háborús bűnösöket németek alkották! vagy esetleg rosszul tudom? Olvastam a foglyokról szóló firkákat. De ha olvastad volna Hitler lészármazóiról szóló könyveket, amiket olyan riporterek készítettek akinek semmi köze sincs a politikához bizony elképednél. Itt említik azokat az eseteket amikor NEM akarták az örök látni mit is tesznek a foglyokkal. Hogyan lehetséges, hogy a börtönben öngyilkos lesz valaki ha állandóan figyelték őket. Sok könyv szerint is. vagy amikor mérget vettek be, hogyan. Tehát ne beszélj hülyeséget! Ha csak abból indulok ki, hogy valamikor tanultam a történelmet, majd újabbat tanítottak a soron következő nebulóknak és ma már egy másik olyan történelmet tanítanak az iskolákban amit nem is ismerek. Tudod 1970-ben elvittek bennünket koncentrációs táborokba. Buchenwald például. Bemutatták mit csináltak a zsidókkal, röhögtünk. Volt egy pici lyuk a falban, és a másik oldalon egy orvosi rendelő. Azt adták be a zsidók, hogy azon a pici lyukon lőtték fejbe a zsidókat amikor magasságot mértek náluk a másik oldalról. Természetesen a másiki oldalon nem volt kormos-fekete a lyuki környéke. Pedig iszonyú sebességgel csapódik ki a golyó a pisztoly csövéből. De a beton ahol álltak az állítólagos kivégzettek nem volt megkopva, pedig majd egy milliót mondtak a zsidók és illő lett volna megkopnia a betonnak. Vagy a víz csepegtetéses vallatás! Rossz ebédlői fa támlás szék. Rajta egy modern locsoló! És ebből csepegett a víz akit vallattak. A zsidónak amikor elmondtuk ez marhaság, ideges lett és meghívott egy sörre bennünket csak ne magyarázkodjunk. Ez a Holokauszti egyik egyetemes baromsága!
hápháp
@Yoda69: Olvasd már el a zsidók mit tettek, mondjuk 1000 alatt. Ne többet! A legaljasabb nép akikről írtak. Gondolom nem tudod, hogy nem Hitler kezdte el az égetésüket. Már több száz évvel ezelőtt a zsidói aljasságot úgy büntették, hogy keresztet rajzoltak a házukra. Majd bezavarták őket és a kicsitől a nagyig mindegyiket megégették. Nem véletlen ugye. Nagyon sok oldalt végig tudnék írni a zsidói aljasságról, úgy a magyar művészektől a világ politikusain és a valláson keresztül. Sehol sem állták meg a helyüket. Ahol tudtak ott az embereket kijátszották, kiforgatták, ártottak gyermekeknek, időseknek, mindenkinek. Sajnos Magyarország ennyire birka ország ahol a zsidókat még mindig üdvözítik, sajnálják a 2.világháború miatt. Holokauszt üzletüket elismerik. De hol van az a több millió magyar, más országbeli halott akik meghaltak mert a zsidók játékszereiként mozogtak és a zsidók azt szajkózzák, német nácik miatt. Igen, német náci ruhákban zsidók mozogtak. Kik is írták össze a zsidókat. Kik is adták kézre az országokat a németeknek. Még a francia zsidó is tenyeréből adta át az országot Hitlernek anno, de csak azért, hogy minél nagyobb haszonra tegyen szert a háború végén. Igaz nem is sokára rájött, sok a zsidó, egyelnie kell. Verseny szerüen irtotta a zsidó a zsidót és amikor csappant a számuk azonnal Hitler ellen fordult. Talán Magyarországon nem ez a folyamat indult be. Na kicsit lehet gondolkozni, de reálisan, ne úgy ahogy az iskolában tanították!
hápháp
Csak megjegyzem. Lyonban van egy nagyon kedves barátom, lengyel orvos. Talán Lengyelországban jobban utálják a zsidókat mint Magyarországon. De ott tudnak nekik parancsolni. A jogaikat elismerik, de nem többet és a joguk nem korlátozódhat a polgárok fölé. Míg Magyarországon ha egy zsidó kinyitja a száját hanyatt esik. Példa: Zsidó építkezett, és egy olyan építményt hozott létre amit nem fogadott el az építésügyi hatóság mert baleset veszélyes volt. Alacsony volt a bejárata és ez fej sérülést okozott volna. Majd a tető szerkezet is elavult, át kell építeni. A zsidó begurult, mert ő zsidó és ő parancsol. Írt a minisztériumba, azt hazudta, üldözik, stb. Egy hét múlva megkapta az engedélyt. Eladta hatalmas összegért, de úgy, hogy a vevőt félre vezette. Majd az új vevő kapott egy papírt, javítsa ki az épületet vagy lebontják. Hatalmas összegért javították volna ki, így inkább lebontatta. Kegyetlen nagyot bukott, és a zsidót amikor kérdőre vonta megfenyegette a magyar embert. No Komment!
igazságodért lecsuknak
Tisztelt hozzászólók. Vigyázat-Vigyázat-vigyázat: Zsidó-holokauszt téma meghurcoltatás!
Nagyon vigyázzanak az igazságukkal. A nevemmel visszaélve dr Tatár Z, a Berettyóújfalui rendőrség, bíróság, ügyészség, hajtóvadászatot indított ellenem. A rendőr Farkas Vince hadnagy, az ügyésznő Kazainé dr. Barta Hajnalka, stb. Természetesen a nemzeti szocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása büntette miatt. anatole-farkas antal név alatti hozzá szólások miatt. Vagyis az ügyésznő aki holokauszt tagadása miatt nyaggat, olyan kérdéseket tesz fel ami egy 4.osztályos tanulónak is már unalmas. Nem érdekli a közben nyilvánosságra hozott történelmi tények, az esetleges hazudozások sem, csak maga a tény amit a zsidók mint holokauszt emlegetnek. Most ellenőrzik a Facebook oldalakat amiket ÉN írtam a saját honlapomat. Széles körű nyomozás volt, még azt is kinyomozták mikor voltam a WC-n. A rendőrség kivonult a lakásomra és zaklatott, majd a rendőrtiszt kioktatott a holokauszt tárgyában és mert nem tetszett a viselkedése levélben figyelmeztettem és feljelentett a Nyíregyházi rendőrségen egy hatósági maszlag miatt, hogy én ő uralkodóhatóságát megsértettem. Természetesen megjegyeztem, a rendőrség is foglalkozhatna más bűnüggyel de erre mérgesek lettek és majdnem kivégeztek. Az ügyésznő Kazainé dr Barta Hajnalka sem áll jól a tudás közepén mert jogi ügyekben-tőrvényben nem ismeri a jogszabályokat sem. Vigyázzon mindenki mert ha zsidókról ír az bizony megüti a lábát, eltörik a hatóságok a szabad vélemény nyilvánítás rothadt mankójával. Vigyázzon mindenki, saját nevét tartsa titokban, sajnos idáig fajult a holokauszt törvény, hogy le kell tagadnunk magyar ősi neveinket a zsidói törvények miatt.
igazságodért lecsuknak
Tisztelt hozzászólók. Vigyázat-Vigyázat-vigyázat: Zsidó-holokauszt téma meghurcoltatás!
Nagyon vigyázzanak az igazságukkal. A nevemmel visszaélve dr Tatár Z, a Berettyóújfalui rendőrség, bíróság, ügyészség, hajtóvadászatot indított ellenem. A rendőr Farkas Vince hadnagy, az ügyésznő Kazainé dr. Barta Hajnalka, Berettyóújfalusiak. Természetesen a nemzeti szocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása büntette miatt. anatole-farkas antal név alatti hozzá szólások miatt. Vagyis az ügyésznő aki holokauszt tagadása miatt nyaggat, olyan kérdéseket tesz fel ami egy 4.osztályos tanulónak is már unalmas. Nem érdekli a közben nyilvánosságra hozott történelmi tények, az esetleges hazudozások sem, csak maga a tény amit a zsidók mint holokauszt emlegetnek. Most ellenőrzik a Facebook oldalakat amiket ÉN írtam a saját honlapomat. Amerikába is írtak a központban bizonyítékszerzés gyanánt, hogy biztosak legyen a dolgukban, ki is írhatta a hozzászólásokat. Széles körű nyomozás volt, még azt is kinyomozták mikor voltam a WC-n. A rendőrség kivonult a lakásomra és zaklatott, majd a rendőrtiszt kioktatott a holokauszt tárgyában és mert nem tetszett a viselkedése levélben figyelmeztettem és feljelentett a Nyíregyházi rendőrségen egy hatósági maszlag miatt, hogy én ő uralkodóhatóságát megsértettem. Természetesen megjegyeztem, a rendőrség is foglalkozhatna más bűnüggyel, de erre mérgesek lettek és majdnem kivégeztek. Az ügyésznő Kazainé dr Barta Hajnalka sem áll jól a tudás közepén mert jogi ügyekben-tőrvényben nem ismeri a jogszabályokat sem. Ítéletet szajkózott és törvénytelenül aprította rám nem jól fényezett szövegét. Vigyázzon mindenki mert ha zsidókról ír az bizony megüti a lábát, eltörik a hatóságok a szabad vélemény nyilvánítás rothadt mankójával. Vigyázzon mindenki, saját nevét tartsa titokban, sajnos hamis neveket kell használnia aki igazat mer írni, és a szabad vélemény nyilvánítást is becsületében akarja tudni, sajnos idáig fajult a holokauszt törvény, hogy le kell tagadnunk magyar...
coni
A Propeller helyében a 70 IQ alatti agyhalottakat akik idehánynak kitiltanám az oldalról.
Az se világos, hogy miért nem a Magyar Idők, 888 stb oldalait tisztelik meg ahol az elvtársaik lógnak.
sneki
@coni: Egyáltalán miről írtál. Látszik neked még 70IQ-d sincs.
sneki
@anatole-farkas antal: Ezt a megjegyzést a Metapédia oldalán olvastam. Most tagadod a holokamut vagy nem!
Toby
@hápháp: "A háborús bűnösöket németek alkották! vagy esetleg rosszul tudom?" Rosszul !
Ugyanis nem csak Nürnbergben voltak elítéltetések, hanem a Szovjetunióban, ( az elfogott és az SS-hez "igazolt", főleg ukránok ügyében ) Franciaországban ( "kollaboráns-perek" ) !

Amúgy eléggé ügyetlenül mentegeted a náci csürhét ! Göring - tekintve. hogy fogságba esésekor is 130-140 Kg. volt és ezért járás közben a comb-belsők összeéretek és kidörzsökődtek ) a ciánkapuszuláját a kenőcsös tégelyeiben rejtette el, ahogy heinrich himler a szájában és a britek szemeláttára harapott rá, miután elismerte, hogy ő az, akit keresnek !
Toby
@igazságodért lecsuknak: Megérdemled ! Aki ennyire idióta, az nem érdemel mást ! Én még szájba is rúgnálak !
sneki
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
sneki
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
sneki
@Toby: Látszik nagyon bunkó vagy.Örülhetnél amiért megosztanak egy infót. Igazat adok Sneki hozzászólónak. Hülyeséget írtál, ugyan honnan tanultad? van tippem, a Talmudból.
sneki
@Toby: Látod, tudok én is bunkó lenni, és igazat tudok magamnak adni. Na pusszantalak zsidó gyerek!
kikiegérke
@Toby: Olvasgattam egy pár hozzászólásodat egy pár oldalon. Rendkívül buta vagy, Semmilyen témához normálisan nem tudtál hozzá szólni csak fikázni az embereket, a hozzászólókat.A nem tudásod nem hatalmaz fel arra, hogy agyhalott legyél!
kikiegérke
@kikiegérke: @Yoda69: Ha nem vetted volna észre, ez nem @anatole-farkas antal megjegyzése. A Metapédia oldalon te is el tudod olvasni. Itt nem állította a hozzászóló, hogy nem volt Holokauszt, vagy volt. Csak egy cikket közölt.
coni
@kikiegérke: Mint tudod bizonyos uszításra alkalmas tartalmak megosztásáért is büntetés jár.
Ezenkívűl a propeller olvasói hagyományosan nem kedvelik az antihumánus, szélsőséges, másokat fikázó cincogásokat...
kikiegérke
@Yoda69: A mai politika zsidókból áll. Nézd meg a mai politikai Fidesz banda névsorát, szinte mind zsidó. közreadjuk a magyar kormány zsidó tagjainak listáját:

Orbán Viktor
Semjén Zsolt
Navracsics Tibor
Lázár János
Pintér Sándor
Martonyi János
Matolcsy György
Balog Zoltán
Németh Lászlóné
Fazekas Sándor
Hende Csaba
Varga Mihály
Tállai András
Felkai László
Kontrát Károly
Győri Enikő
Bába Iván
Németh Zsolt
Szatmáry Kristóf
Nagy Róza
Cséfalvay Zoltán
Czomba Sándor
Csizmadia Norbert
Pleschinger Gyula
Naszvadi György
Kovács Zoltán
Bíró Marcell
Rétvári Bence
Répássy Róbert
Szabó Erika
Simicskó István
Jávor András
Halász János
Hoffmann Rózsa
Soltész Miklós
Szócska Miklós
Szőcs Géza
Hegmanné Nemes Sára
Vízkelety Mariann
Fónagy János
kikiegérke
@coni: Bátor lettél CONI! Ahogy olvastam a kommenteket, TI a barom agyúak generáltátok. Ne beszélj a propeller olvasói nevében mert az gusztustalan. Had döntsék el ők, mit is gondolnak. Ne játszd a zsidó erőszakot.
coni
@kikiegérke: Gondolom arra játszol, hogy a médiahatóság betiltsa a propellert.
El akarod terelni a figyelmet a kormánypárti képviselők valódi bűneiről amikor a származásukat/vallásukat firtatod...
(mielőtt lekomcsiznál, lellibsiznél az se vagyok, ahogy zsidó sem).
Toby
@sneki: Anyádat becézgesd - kisgyerek ! Biztos örülne neki !

@kikiegérke: rácuppanhatsz a logarlécre - gibbonka !

Megvezett marhák, mindegy, hogy mi, csak zsidó legyen, metapédián, kurucinfón, barikádon szocializálódott idióták, akik keverik az ortodox zsidó vallási elemeket, a világi zsidók felfogásaival, ez azonban semmiben nem tér el az átlagember felfogásaitól !

Közmunkásként még hasznosak lehettek !
Toby
@kikiegérke: ma, 09:52

El kéne dönteni, hogy most akkor orbánc zsidó, vagy cigány ! Hogy mekkora marhák vesznek még levegőt...
verum
@kikiegérke: - megtudhatnám a r.katolikusok listáját is?
Toby
@verum: Az nincs meg a metapédián, ergo: bedugult a "tudás" ! És ilyen übermarhák szaladgálnak nemzethy színekben !
verum
@Toby: - és még szavazati joguk is van. :-(
Toby
@verum: Ez a legnagyonbb hiba ! Orrkarikás hülyék, a legelőről !
verum
@kikiegérke: @Toby: @coni: - pontosan az ilyen alakokat, mint kikiegérke és a jobbikosok tudják a legjobban magukba szippantani a szélsőséges iszlamisták. Elég vallási, származási másság, hozzátéve az agymosáshoz egy kis ál hazaszeretet és hamis isten imádatának ideológiáját és máris halálos ellenség, akit nem bűn gyilkolni.
A gonosz katonái ezek és egyre csak verbuválnak... :-(
Hamis istent imádnak ezek, mert mit is üzen a Biblia Istene:
"Hasonlatos a mennyeknek országa az emberhez, a ki az ő földébe jó magot vetett;
De mikor az emberek alusznak vala, eljöve az ő ellensége és konkolyt vete a búza közé, és elméne.
Mikor pedig felnevekedék a vetés, és gyümölcsöt terme, akkor meglátszék a konkoly is.
A gazda szolgái pedig előállván, mondának néki: Uram, avagy nem tiszta magot vetettél-e a te földedbe? honnan van azért benne a konkoly?
Ő pedig monda nékik: Valamely ellenség cselekedte azt. A szolgák pedig mondának néki: Akarod-é tehát, hogy elmenvén, összeszedjük azokat?
Ő pedig monda: Nem. Mert a mikor összeszeditek a konkolyt, azzal együtt netalán a búzát is kiszaggatjátok.Hagyjátok, hogy együtt nőjjön mind a kettő az aratásig..."
Toby
@verum: Nem vagyok 100 %-ig meggyőződve arról, hogy ezek az idióták jobbikosok, hisz Vona-vezér látványosan ( "látványosan " ! ) visszavett a zsidózásból, ezrt nem kizárt, hogy ismét fidesznyik terelésről lehet szó, jobbikos gúnyában, mint a Nemzethy Óraigazító Bizoccság esetében !
verum
@Toby: - vagy Vona visszavétele ideiglenes, vagy szét fog válni a Jobbik. De minden lehetséges, mert a Jobbik és a Fidesz számomra egykutya.
Toby
@verum: Nem kizárt, hogy Te látod jól !
BMWAREtesztPROPELLER
SEMMI, SEMMI, SEMMI, SEMMI, SEMMI, SEMMI, SEMMI,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok