Magyarország sem hallgathat tovább. A magyar kormánynak is határozottan állást kell foglalnia, és keményen követelnie kell, hogy az ukrán kormány azonnal vessen véget minden erőszakos cselekménynek. Budapestnek példát kell vennie Varsótól, és nemet kell mondania nem csak Janukovics véres kurzusára, de a mögötte álló Moszkva gátlástalan hatalmi törekvéseire is. Értésére kell adni a moszkvai vezetésnek, Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, hogy csak rövid távú győzelmet aratott, amikor eltérítette Ukrajnát az európai orientációtól, de nagy árat fog fizetni az ukrán beavatkozásért, Kijev megzsarolásáért.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugye ezt a lelkes hangu forszirozast Putyin megallitasara meg az ujsagiro sem gondolta komolyan? Hat most hogy venne ki magat az, hogy - mar a kijevi atrocitasok kezdete utan - odament Orban mezes-mazosan benyal Putyinnak, aki a sajat hasznat nezve jol megszivat majd bennunket a kolcsonadott loveval, es akkor most ugyanez az Orban irni fog egy levelet Putyinnak, hogy demostaztanhagyja abba az eroszakot, es ne akarjon kozpontositani mindent mindenaron, es igenis, tessek beengedni az ukranokat az Unioba, hiszen mi eppen most keszitjuk elo a kirugatasunkat, szoval legyen egy jo kis helycseres tamadas,...Ezt ezek a minden teren kompromittalt magyar politikusok le fogjak irni egy levelben? Na most akkor ki a hulye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.