Orbán Viktor azt javasolja a Mazsihisznek, hogy csak húsvét után folytassák az egyeztetéseket, mert most úgysem hallanák meg egymás hangját. A zsidó szervezet most tanulmányozza a levelet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Orbanvitya uljel le, vallasismeretbol, vallas-erzekenysegbol egyes! Hogy lehet pont egy zsidokozossegnek azt mondani, hogy husvet UTANRA tegyek at az egesz kerdes megtargyalasat? Hiszen a zsidok nem a Husvetot unneplik, hanem a kovasztalan kenyer unnepet, a peszach-ot, es ez az egyik legnagyobb zsido unnep,...Ez arculcsapasa a zsido vallas kovetoinek, rabbijainak... Olyan ez, mintha apuka anyuka azt mondana az oteves Pistikenek, hogy iden nincs karacsony, mert nekik sokat kell dolgozniuk, de majd visszaternek a kerdesre januar vege fele, ha addigra lesz idejuk. Es Pistike majd elmondja a templomban a tobbi kis ministrans tarsanak, hogy naluk nem jart a Jezuska, mert apukaek nem ernek ra ilyen baromsagokra, hiszen rohannak a kozmunkara, havat lapatolni...Ez olyan foku bunkosag, amit egy picit is jobberzesu ember mar nem tud lenyelni. Akkor meg miert akarja tiszteletremelto emberek torkan lenyomni ezt a keseru pirulat? Nem alaztya meg me'g oket ezzel a sasos-angyalos NEMET emlekmu baromsaggal? Na es persze a tobbi magyart sem?
kiskutyauto
@karma1: Miért valami, amiből nem egyes? Ja igen... van: mellébeszélés, hazudozás, demagóg rizsázás... abból egyedül jeles... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.