Hányan férnek be egy helikopterbe, ha a miniszterelnök megtekinteni indul? Ketten biztosan: a másik, aki videóra veszi.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Orbán Viktor a kijevi események miatt a magyar-ukrán határra látogatott, hogy meggyőződjön a meggyőződni valóról. A ma közreadott videó tanúsága szerint Záhonyban megtudta, hogy kétszer hatsávos a határátkelőhely, látott őzet éjjellátó készülékkel és eligazított egy teremnyi határrendészt.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Eligazított egy teremnyi határrendészt."

Gondolom roppant módon örültek, hogy ez a harci pincsi megint olyanba dumál bele, amihez gőze nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gomez
tovább már nem mert menni, pedig ott is magyarul beszélnek!!Vagy nekik még nincs szavazati joguk a választásokon? Levélben talán még leadhatnák a voksukat a paksi megállapodásra! Márpedig ha el akar menni Moszkvába Ukrajnán vezet az út! Vagy jöhet a déli áramlat?
silber13
@itzak: Kárpátaljára ácsingózol? Jujj!! Orvost neki!!!
szelbatyo
Az a nagydarab állat az állománygyűlésen a jobb kezével ütött volna a fal felé egy parasztlengőt, ma már tábornok lenne, mi meg megszabadultunk volna egy sz@rházitól...
nezelodo
Azért lehet, hogy sokat köszönhet majd Ukrajna Orbánnak. Amelyik diktatórikusan vezetett országba ellátogatott Orbán, ott hamarosan elsöpörték az önkényuralkodókat. Janukovics is megkapta a csodamezt, és a baráti csókot, pedig már hírből ismerhette volna, a kormányzó urunknak halálos a csókja.
hattorihanna
@nezelodo: Kivel kellene már vezírünket összehozni ahhoz,hogy őt is elsöpörje végre valaki... :-D Talán Kim Dzsong az egyetlen, még nála is suttyóbb diktátor...Szervezzünk nekik találkozót,de csakis Észak Korea területén...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.