Hányan férnek be egy helikopterbe, ha a miniszterelnök megtekinteni indul? Ketten biztosan: a másik, aki videóra veszi.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Orbán Viktor a kijevi események miatt a magyar-ukrán határra látogatott, hogy meggyőződjön a meggyőződni valóról. A ma közreadott videó tanúsága szerint Záhonyban megtudta, hogy kétszer hatsávos a határátkelőhely, látott őzet éjjellátó készülékkel és eligazított egy teremnyi határrendészt.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Eligazított egy teremnyi határrendészt."

Gondolom roppant módon örültek, hogy ez a harci pincsi megint olyanba dumál bele, amihez gőze nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
A határ nem ment odébb, nem ittas, tehát rendben van... Köszönjük, hogy megállapítottad zsírdisznó! :))))
A Tündik bündije
"Eligazított egy teremnyi határrendészt."

Gondolom roppant módon örültek, hogy ez a harci pincsi megint olyanba dumál bele, amihez gőze nincs.
Dr. Felipe
Bolseviktor elvtárs vezénylő tábornok eligazított egy kazalnyi határrendészt. Hát ezeknek a határrendészeknek nem a határon lenne dolguk? Ehelyett bambán bámulják bolseviktor elvtársat.
dömdödöm
Forradalom van ukrajnában aminek a diplomáciai megoldása az értelmetlen áldozatok és
az eu az usa behatására ugy néz ki garantált . Nem országok közötti háború :-(
szablyafűrész
...ebből ismét jutányos telekvásárlás lesz...persze a "-né" nevére...
bakegya
@Dr. Felipe:na azért egy ott elöl-gyanakvóan sandít-jaj csak fel ne álljon mi lenne ha nagyobb lenne viktornál.
Egyébiránt el tudom képzelni,a nagy putyin parancsra váratja őket
Aztán nyilván eligazítja őket-teli buxa oligarhéja jöhet a többi mehet amerre lát.
bakegya
@szablyafűrész: pontosabban nekem nem tetszik ,de nyilvánvaló.
joopapa
Elképzelem amikor a szegény őz meséli otthon hogy látta a csutit éjjellátó készülékkel a fejénl mászkálni, és örül hogy a tökös tekes legények nem lőtték agyon!!!
Dr. Felipe
@bakegya: Ja tényleg, az a szélső nagyon méregeti a vezírt. Csodálkozom hogy a TEK nem lépett közbe.
szablyafűrész
Orbán volt már gátőr, árvízi hajós, alaszkai piár malamut az M1-n tavaly, miért ne lehetne 6árrend-ész(?)
Sziszifusz
Megint golyóálló dzsekiben volt. Rajta kívül az ott levők közül senki nem éltette az életét.
martinpalermo
Én pedig megtekintettem Orbánt,minden oké---az Oroszoké!
pacsni
ha ugy talàlta rendben ahogy a Mo-got " jòl teljesit", akkor lelohetjuk magunkat.
Cicamama55
"Büszkék lehetünk," hogy ilyen univerzális vezetőnk van, aki mindenhol ott van, mindenhez ért! Sajnos azt sugallja, hogy minden szálat egy személyben ő tart kézben kicsi országunkban , ő dönt! Kvázi: senkiben nem bízik!
martinpalermo
A képen,az az első sorban Orbánhoz legközelebb ülő ember ahogy néz Orbánra, az felér, egy nyolc napon túl gyógyuló testi sértéssel.
hetöndöe
Qrbán Viktor megtekintette Qrbán Viktort és rendben találta,orvosai és ápolói már nem annyira.:-)))
sentinel216
Kiment az ukrán határra, hátha szagolhat egy kis igazi "forradalmi" puskapor szagot. Sajnos nem hozta el a szél idáig az elnyomással elégedetlen, politikusok által sanyargatott ukrán népek átkait! Azért bízzunk benne, hogy tényszerű tájékoztatások hatására elgondolkodik azon, hogy felköltözzön e a királyok lakhelyére, a mai Magyarország jelenlegi helyzetében!
mariaberta
Ugyan már, nem a határra kell kimenni, hanem Kijevbe annak is a kellős közepébe, és majd ő rendet csinál.
A pálya széléről nem lehet jól látni, mi folyik a pálya közepén!
aborisz
@sentinel216: Bolond vagy te ! A puskapor pollenje allergiát okoz! Nem tanultál történelmet:?
Fradigege
Meleg pillanatok voltak ezek a határon. Popsi nem maradt szárazon. Úgy benyalt mindenki. Beleélvezet minden cuki fiú a határ sejtelmes csendjébe. Hallani lehetett nagyfalloszunk meleg lehelletét a félhomályban Kijevtől innen. Nyögdécselő férfiak halk orgazmusát. A kurvaéletbe!
sentinel216
@aborisz
De bizony tanultam. Még békebeli latin - történelem szakos tanárunk szerint: "Historia est magistra vitae." Ezt íratta a füzetünk első lapjára. Bár azt is tanította, hogy a történelem megismétli önmagát. Tartok tőle, hogy a mi gumicsizmás fáraónk nem nagyon érti az idők szavát. Emlékezzünk 1956 - ra! Haverja az ukrán diktátor sem fog meghajolni a népakarat előtt.
yazo64
De jó hogy nem talált stopposokat a légtérben:) Oda nehéz lett volna statisztákat találni:)
itzak
Remeljuk hamarosan visszakerul Karpatalja az anyaorszaghoz es legkozelebb a magyar-lengyel hataron tarthatunk hatarszemlet ! Hajra Magyarorszag ! Hajra magyarok !
hattorihanna
Ez,nagyon hülye,szegény határőröket biztatja még jobb munkavégzésre,bár csak ő végezne fele olyan jó munkát mint azok az emberek...De azért voltak fénypontok:aha jól van az tényleg egy ŐZ! :-D
Desischado
@nyanya001: Nagyot nevettem, óriási a cikk! Bár az szomorú, hogy igaz is! Köszi, mindig olyan jó cuccot találsz! Hazugovics meg tényleg igyekszik előadni, hogy nélküle semmi sem megy jól! (Mondjuk nekem erről más a véleményem!)
kkalman
Csak a határ nem találta rendben Orbán Viktort.
itzak
Mennyi antiszemita allat gyalazza sajat hazajat es vezetoit, sajnos ezek a szelsoseges elemek nem Karpatalja visszaszerzeseben munkalkodnak, hanem tisztessegesen dolgozo embereket gyalazzak !
nemzeti_nyugdíjas
@itzak: Ők nem a tisztességes embereket gyalázzák, hanem az ország korrupt vezetőit. Nagyon sok embernek aki éhezik nem tetszik a rendszer. A felcsúti csak a saját hobbijának él. Építi a stadionokat, kiépítette a mutyi országot. Az ország többségét megnyomorította a sleppjének megteremtésével. Ők élnek a többivel nem törődik. Néhány agyalágyult van aki a rizsacsökkentés miatt csápol neki. Remélem a választásokra sok csápolónak megvilágosul az agya és megfelelően szavaznak.
bakegya
@itzak: ne szarj le senkit azt ajánlom,mert állítólag téged is a székely szart !-ezt egy békamenetelőtől hallottam...ha akkora igazságbajnok vagy járj utánna.Nekem nincs időm rá,de "állatian" elgondolkodtat...
mariaberta
A képaláírás: VIGYÁZÓ SZEMETEK ORBÁNRA VESSÉTEK /Párist most kihagyom/.
csikknorisz
Vezénylő Tábornok Úr mindenhol ott van. Hóhelyzet? Árvíz? Keleti front? Mindenhol nélkülözhetetlen. Érdekes, a lengyel-ukrán határra nem utazott el Donald Tusk, pedig ott tényleg "helyzet" van, az ukrán oldalon kilométeres útelzárásokkal tüntetnek.
evacica
Meg vagyok nyugodva, mintha csak Sztálin vagy Rákosi elvtársat hallanánk! Mint ha feltámadtak volna! Ez a "drága" ember megtekintett mindent és láss csodát minden rendben van! Az emberek boldogok jól élnek szerinte, munkahely dögivel, az egészségügy kifogástalan, az oktatás példa mutató. a kultúrára soha nem látott pénzt áldozunk, mindenkinek lesz stadionja, mert ez nagyon fontos, elvégre okosodni kell a népnek! Gondoskodunk a KÖZGÉPRŐL, a további föld mutyikról, szóval minden rendbe az emberek boldogok és megelégedettek országlásom alatt!
nezelodo
És sajnálkozva nyugtázta, arrafelé csapdát tettek az egérútra...
gomez
tovább már nem mert menni, pedig ott is magyarul beszélnek!!Vagy nekik még nincs szavazati joguk a választásokon? Levélben talán még leadhatnák a voksukat a paksi megállapodásra! Márpedig ha el akar menni Moszkvába Ukrajnán vezet az út! Vagy jöhet a déli áramlat?
silber13
@itzak: Kárpátaljára ácsingózol? Jujj!! Orvost neki!!!
szelbatyo
Az a nagydarab állat az állománygyűlésen a jobb kezével ütött volna a fal felé egy parasztlengőt, ma már tábornok lenne, mi meg megszabadultunk volna egy sz@rházitól...
nezelodo
Azért lehet, hogy sokat köszönhet majd Ukrajna Orbánnak. Amelyik diktatórikusan vezetett országba ellátogatott Orbán, ott hamarosan elsöpörték az önkényuralkodókat. Janukovics is megkapta a csodamezt, és a baráti csókot, pedig már hírből ismerhette volna, a kormányzó urunknak halálos a csókja.
hattorihanna
@nezelodo: Kivel kellene már vezírünket összehozni ahhoz,hogy őt is elsöpörje végre valaki... :-D Talán Kim Dzsong az egyetlen, még nála is suttyóbb diktátor...Szervezzünk nekik találkozót,de csakis Észak Korea területén...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.