Az MTVA szerint ők megszerkesztették a hírműsort, amelyben terroristáknak nevezték a kijevi tüntetőket, de hát forrásuk, a Russia Today éppen ezt mondta róluk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Akkor mindent értek. ha az oroszok azt mondják, hogy terroristák, akkor azok...:))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
nem hiszem el hogy semmi más forrásuk nem volt
én itthon több hírt kaptam - eddig mint az MTI?
KAc-kac
Nil
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y_LFrMcoEm4
itt lehet nézni a "terroristákat"
és tanulni tőlük
nem keveset-sokat!!!
Dr. Felipe
Nekem szívbemarkoló volt látnom ahogy a győztes forradalmárok közösen elénekelték az ukrán himnuszt és gyertyagyújtással emlékeztek hősi halált halt testvéreik előtt.

Minden nép példát vehetne az ukránoktól szolidaritásból, összetartásból, hősiességből.
Én tudom hogy mennyit szenvedett ez a nép az orosz elnyomás alatt. Kívánom nekik hogy életük jobbra forduljon és hasznos tagjai legyenek az Európai Uniónak.
coyote3
@Dr. Felipe: Ne stresszeld magad. Tud és fog is...
kukac50
Halvány fogalmuk nincs a valóságról! Megszokták a hazudozást !
világlátó
Nálunk is terrorcselekménynek minősítette a fidesz a rendőrségi beavatkozást 2006.-ban.Ukrajna is megmutatta a világnak, még egy erősen szovjettipusú , egypártrendszerű, a leninizmus ideológiai tanain felnevelkedő ország is képes az érdekei ellen döntő, cári udvart is megszégyenítő pompa között basáskodó uralkodót elűzni.
Ha mi nem vagyunk olyanok mint a görögök vagy az ukránok, hát ne menjünk ki az utcára.2006.-ban sem mi voltunk ott, legfeljebb szájtáti nézőként, mint egy focimeccsen,hanem a felbéreltek és a provokátorok. Eddig is nyilvánvaló volt, most lassan tényekké alakul. A rendőröket csaknem megkövező, őket a végsőkig hergelő, csőcselék egyébként ismert figurái már annak előtte és később is lefényképezett tagjai voltak a különböző rendbontásoknak. Ők voltak a " békésen tüntető nép, akinek kilőtték a szemét "
Ha tehát mi nem megyünk az utcára, akkor a fene nagy kreativitásunkkal, találjuk ki mit lépünk , milyen eszközt, módszert alkalmazzunk az uralkodó ellen.Ja, hogy odaát van a kreativitásunk? Akkor sajnos irány Nagy Britannia ! De nem tudunk angolul? Úgy nincs más, mint a fideszre szavazni, hogy közmunkát kaphassunk. Hölgyei és Uraim, Kedves Barátaim! fújjátok meg a kürtöket, nyergeljetek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.