Európa szerencsésebb országaiban a kijevi ellenzékiek életéért és az áldozatokra emlékezve szólalnak fel ezekben a napokban. A magyar lakájmédia az ukrán és az orosz kormány melletti kiállást választotta.

A Kossuth Rádióban tegnap délután 2 órakor elhangzott hírekben Török Annamária nyugtatott meg mindenkit az ukrán tüntetésekkel kapcsolatban, hogy "a rendvédelmi szervek megkezdték a terroristák felkutatását és ártalmatlanná tételét".

A közrádiónál valószínűleg azokra a terroristákra gondoltak, akiket távcsöves fegyverekkel lőnek háztetők tetejéről és akiket tegnap mi is megmutattunk. Vagy arra a világsajtót bejárt fiatal vöröskeresztes lányra, aki a torkán kapott találatot és állapota jelenleg is válságos.

Az állami rádió szerint a rendvédelmi erőket lövik az orvlövészek. Ez a hír gyalázatos, a legaljasabb kommunista időket idéző hazugság.

És ez a hír még csak nem is Magyarországról szól.

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Volt egyszer egy 'Magyarország'. cigánykutyákországa lett belőle. lehet még lejjebb?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@F_Viktor: 1. Ja! Azt nem mondtad, hogy a "holdudvar"-hoz tartozol. Másnak nem emelkedik ám ilyen szépen a "járandósága". Így persze hogy fáj, ha nem a cimbik viszik a prímet. A leányzó ilyetén való fekvéséből kifolyólag, nem is igazán érdemes vitáznunk. Számodra létkérdés a "baloldali milliárdos" kötődés, nem igazán van választásod. (Gordi cégtárs?)

2. Mivel egyes nagyonnagyhaver uniós tagállamok csak mostanság nyitogatják a munkaerő piacukat. Hova mentek volna? Afrikába?

3. Ha a szocialitmustól/kommunizmustól félsz, akkor nyugodtan aláírhatod.
Az általam emlegetett törvények tekintetében, a kettő nem elválasztható.

4. Jó, akkor "gazdasági szakértők". Csak az a lényeg, hogy ne a legnagyobb svindler cégbirodalmak egykori igazgatótanácsi tagjai legyenek. Pedig arra elég jó az esély, nyilván nem a friss diplomás,pályakezdő közgazdászokból verbuválnak.

5. ???

6. Nem lényegtelen. Már ha tudod, hogy mi az a "bankjegy".
F_Viktor
@moiszikf: 1) fityesz ésszel csak mutyikban tudsz gondolkodni?
Ennél egyszerűbb a dolog, 2001 és 2007 között két tulajdonosváltás után azt vettem észre, hogy londoni székhellyel amerikai cégnél dolgozok :-)

2) Mostanság??? Nézz már utána a magyar munkaerők mikortól, mekkora kvótával vállalhattak hivatalosan munkát Németországban, Angliában, Franciaországban?

3) Oszt mit akarsz az EU-n kívül? A magyar embernek miért lenne jobb Putyin, mint az EU?

4) Orbán és Putyin oligarchái, akik a magyar és az orosz gazdaságot a háttérből irányítják , azok a frankók?

5) Trafikmutyi jó példa a gazdaság állami beavatkozására.

6) Tudom mi a bankjegy. És??
moiszikf
@F_Viktor:
1. "Fityesz" és "MaSZoP" ésszel nem élek, nekem nem kell olyan bicikli, amit csak egy fele lehet kormányozni.
Örülök ha jól megy sorod, főleg ha családos vagy, az viszont kár, hogy - ezek szerint - igazából nem vagy "része" a magyar gazdaságnak. Pedig arról témázgatunk.

2. Nagyon sokan vannak, akik azóta lettek hivatalos külföldi munkavállalók, hogy ez lehetségessé vált és csak azóta szerepelnek a statisztikákban. Előtte feketén dekkoltak odakint. Nem kevés embert ismerek, aki még a 90-es évek végén "húzott ki", de csak néhány éve hivatalos a kinti munkaviszonya.

3. Ugye nem baj, ha elárulom, hogy az EU-n kívül nem csak Putyin van. Az izlandiak tudják.

4. Nem, mivel ugyan az a "cég".

5. Jó példa, csak a kevésből is gyenge. Mekkora szelete a "trafikbiznisz" a teljes nemzetgazdaságnak?

6. Akkor azt is tudod, hogy az nem pénz, csak egy fecni, amire rá van írva, hogy mennyi pénzzel egyenértékű. Ma ennyit ér, holnap meg annyit. Jó játék, kár hogy mi nem játszhatunk.
F_Viktor
@moiszikf: 1) A fityeszben lehet csak egy fele kormányozni, a Vezér szava szent, neki az orrát pedig oligarchái vezetik.

Nyugi, a párom "része a magyar gazdaságnak", s én is képben vagyok, mivel ő közgazdász, állandóan kérdésekkel bombázom.

2) Ebben igazad van, feketén is sokan dolgoztak külföldön, viszont a nagy munkavállalói hullám 2011-től indult el.

3) Izland? Olyan példa amelynek lakósainak száma 1,5 Debrecennyi?
De ők sem kelet felé kacsingatni, kereskedelmüket az EU-val, USA-vel és Japánnal bonyolítják.

4) Orbán és a Jobbik szerint nincs más alternatíva.

5) KÖZGÉP és holdudvara? Nagyobb szelet?

6) Mi is játszhatunk, te is, én is, s főleg a bennfentesek.
Ja és Eltolcsy is, mikor a vállalkozói hitel fedezésére beindítja a nyomdagépeket, majd ártatlan képpel csodálkozik, hogy miért bántják a forintot.
moiszikf
@F_Viktor:
1. Nekem egyre megy, hogy "jobbos" vagy "balos" mutyi, becstelen mindkettő. Egy különbség van. "B" mutyi esetén többnyire külföldi kézre kerül a "szajré", azt fújhatjuk. "J" mutyi esetén maguknak rabolnak, azt meg visszaadják, ha "szépen kérem".
Kézcsókom a kedves párodnak! (Nem bunkózok! Alapvetően jólnevelt vagyok.) Légyszi', kérdezd már meg a nevemben Tőle, hogy ha minden klappol "multi" oldalon, mé' vagyunk még mindig ekkora córeszban? Nem kéne húzniuk magukkal az egész gazdaságot?

2. Igaz, csak az én verzióm más. Egyszerűen látták a Zemberek, hogy a fityesz ott folytatja, ahol az MSZP abbahagyta, lényegi javulás nem lesz. Ha ez nem igaz, akkor ápr. 6.-án "megtömik" a balos összefogást szavazatokkal. Ezt mondjuk kötve hiszem, aki elhúzott, az szakított az elmúlt 24 évvel.

3. Bizony, nincsenek sokan, mégis kenterbe vernek bennünket (is). Még a Népszabi" se tudta őket lefikázni. (Bizony, bizony! Néha ilyeneket is olvasok!) Senki sem mondta, hogy nem lehet az EU-val kereskedni, még a Jobbik is csak sikertelen tárgyalások esetén kezdeményezné a kilépést. Ezt csinálják az angolok is, márpedig ők nem 1,5 Debrecen.

4. Orbán csak dumál, közben minden lényeges kérdésben meghajlik Brüsszel előtt. Nem az ország, csak a saját "bizniszét" intézi Moszkvában. A Jobbik szerint meg nincsenek privilégiumok, azzal kell üzletelni, akivel - kölcsönösen előnyös módon - lehet.

5. Még mindig "hideg"! Segítségként néhány "nagy szelet":
- Teljes magyar pénzrendszer
- Teljes magyar könnyűipar
- Teljes magyar nehézipar
- Teljes magyar élelmiszeripar
- Teljes magyar munkaerő
- Mindezek piacai
Na, ezeket ki nyúlta le?

6. A "bankóprés" beindítása teljesen szalonképes lett így, hogy bevették a buliba a magánbankokat is. A vita és a nyomásgyakorlás csak a 2% miatt van, ezt keveslik a bankok. Nem is lennék meglepve, ha egy esetleges Gordi-kormány se szüntetné be, csak "odab@szna" a kamatnak, mondjuk úgy 4-, később 5%-ig. Na és persze igénybe vehetnék...
Proli
@F_Viktor: Ha demokratának véled magad akkor aláírod azt amit írok egy sorral lejjebb:
Egy jogállamban a választó urnáknál dől el az ország sorsa és nem a Molotov koktéllal!

Én bizony a jelen kormányt terrorista bandának tartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.