Az iskolák lehetőséget teremtenek az egyházak számára, hogy szolgálják a társadalmat, a nemzetet - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton Hódmezővásárhelyen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Az elmúlt 4 évben ez a párt lett az, amiben a legnagyobbat csalódtam! A vallásos ember a hétköznapjait úgy éli meg, úgy hoz döntéseket, hogy a leli békéjét fenntartsa! Amikor egy ember hite csak addig tart, hogy ünnepeken az első sorban beül a templomba, illetve mellét döngetve hangoztatja hitét, akkor miről beszélünk?! Ahonnan a pénz jön, arra bólogatunk, amerre a segítséget kellene nyújtani elzárkóznak. A nép hangja süket fülekre talál, pedig a hívő embereket ők képviselnék. Bort isznak, vizet prédikálnak. Mikor kezdeményeztek a Fidesszel szemben bármit is?! Már máshol is írtam: Ferenc pápához kellene konzultációkra járniuk, hogy egy kis emberséget, megértést, felebaráti szeretetet tanuljanak. A lelkük tisztára mosása hosszú időbe fog tartani, át kellene értékelniük, mennyire jogosultak e párt elnevezés használatára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.