Az Alkotmánybíróságnak 30 napja van dönteni. 

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike,te egy buta és érzéketlen fideszfasz ,aki talán még misére is eloldalog csak nem ért az egészböl semmit! - fincsi az ostya..
csak úgy....
@Philip Marlowe: szerinted az fasza és keresztényi, ha minden halálos beteg, hogy megússza a hónapokig tartó szenvedést, kénytelen a vonat elé dobni magát vagy ha fussa még kötélre ...
én remélem a kedvedért,hogy egyszer majd ezt a szitut is megérted!
csak úgy....
@KisTehen: eddíg legelni voltál, te cinikus buta állat? - persze te csak a füben és a seggnyalásban leled az örömöd!
Géza
Ha gyáva volt addig fellógatni magát, amíg tehette, mostmár hiába nyekereg!
rücsü41
A látványosan leépülő, szinte haldokló ember harca ez a hatalommal szemben!Nem a Kúria magatartása a szimpatikus, és követendő, hanem a halálra készülőé!Jól mutatja hogy a hatalomnak , a bírói hatalomnak sincs humánus arca, csak a kegyetlenség, a törvényekhez való röghöz kötöttség jellemző erre a hatalomra is!Normális helyen a törvények a társadalmi igényekhez és viszonyokhoz igazadnak, és akkor a jogszolgáltatás az igazságszolgáltatásnak is eleget tesz.Ám annélkül, hogy a törvények ne igazodnának az élethez a jog nem képes, az igazságot , az életet szolgálni!Sajnos..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.