A kormány szerdai ülésén tárgyalja, miként lehet valóban non-profittá tenni a közműszolgáltatásokat, hogyan kaphatnak újabb segítséget a fogyasztók - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár vasárnap Székkutason.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én meg azt remélem, hogy nektek is nehéz napjaitok lesznek április 6. után !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
A fogyasztók fogják "megszívni" a végén mindenképp...
F_Viktor
Nem csodálkoznék ha az RWE megmutatná Orbánnak az erejét, s ha az ELMÜ, ÉMÁSZ területeken egy 24 órás áramszünet következne be, s ráfognák Orbán nyuszkóra.
kkalman
@F_Viktor: Nem csak az RWE, hanem az E.ON is megtehetné. Az lenne a nagy bukása a reszirizsának.
szaboria1
Meg figyeltétek csak olyan helyre mentek el rezsicsökkentő dumájukkal ahol valamilyen kis fejlesztést csináltak igaz azt is 90%-os EU-s támogatással. 2300 lakosból is csak 100 mentek el hát ez aztán a nagy siker.
szaboria1
Lézerkém ez is csak szemfényvesztés mert ez csak etetés a választások előtt. Ugyan azt játsszátok el mint anno a szocik nem lesz gáz ár emelés. Eleinte nem is volt de mivel jóval drágábban kapták a gázt így azt csak meg kellett emelni. Mivel áramot sok helyen gázzal fejlesztenek ez is számításba kell venni mennyi is lesz a gázára, mert ugye azt nekünk venni kell.
coyote3
Sebaj, majd ráterhelik a vállalkozásokra, azok meg beépítik az áraikba. A végfogyasztó meg kifizeti. A lényeg, hogy az agyatlanoknak lökjenek csontot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.