Győrből indultak Budapestre, Tatabányán azért szálltak le a vonatról, mert leszállították őket, majd egy másik vonatra ültek, úgy utaztak tovább a fővárosba.

Az apa a Kisalfold.hu-nak azt mondta, lánya először azt nyilatkozta, azért ment el otthonról mert ütötték-verték, ami nem igaz. Az sem igaz, hogy a lányát bántották vagy bedrogozták volna, ennek ellenére, amint hazaér Győrbe, elviszi orvosi vizsgálatokra.

A család korábban attól félt, hogy lányukat elrabolták és bedrogozták, ilyen azonban nem történt. A szerb fiúval kapcsolatos kérdésünkre az apa annyit mondott, csak egy bűne van, hogy nagykorúként elcsábította Budapestre a lányt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Érdekes...ha a szülei rendesek és tényleg aggódtak érte akkor nem kis kínokat élhettek át az elmúlt pár napban...nem akarok végső ítéletet mondani de így elsőre csak egy lázadozó csitrinek tűnik.
QQCSI
@Hellcat: Akinek talán még jókor jön két maflás!
leszúrt rittberger
@Hellcat: Vajon a gyerek élt-e át kínokat, mondjuk az eddigi élete során, azt is érdemes lenne megkérdezni... Ok nélkül nem szökik el senki, még ha "csitri" is.

De hát ez egy ilyen beállítottságú ország, alapjáraton a szülő szava a szent, a gyerek meg csellengő csitri. Aztán majd olvassuk a szigetszentmiklósi tragédiát megint, ahol hét évig kínozták a gyerekeket. Ott is aggódtak a szülők biztos, csak közben a négy fal között sok más is történt.
Hellcat
@leszúrt rittberger: Ezért mondtam hogy nem végső az álláspontom mert kitudja mi derül még ki...ezt csak ilyen első ránézésre mondtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.