A 14 éves Burján Laurát kétségbeesetten keresik szerettei. Egy fiúval volt találkozója szombaton, azóta nem látták. Szülei szerint ő tett valamit a gyermekükkel.

A 14 éves lány szombaton ment el otthonról, Nyúlról Győrbe utazott, hogy találkozzon egy 19 éves szerb származású fiúval, akivel napokkal korábban ismerkedett meg a Facebookon.

Szülei szerint elrabolták és bedrogozták a 14 éves nyúli lányt

Az aggódó édesapa a Hír24-nek elmondta, sikerült felvennie a kapcsolatot a fiatallal vasárnap, aki azt mondta neki, Laura ugyan elindult vele Budapestre, de meggondolta magát és Tatabányánál leszállt a vonatról, mondván, hazamegy. Azóta nem látta. A férfi rendőrök előtt beszélt a fővárosban élő fiúval. A győri rendőrkapitányság közleményben tájékoztatott arról, hogy eljárást indítottak a lány eltűnése ügyében.

Az apa szerint gyermekét elrabolták, sőt, valószínűleg be is drogozhatták, magától ugyanis nem tenne ilyet családjával. Ráadásul kiderítette, a szerb fiatal azon túl, hogy büntetett előéletű, volt barátnőjét évekig terrorizálta, a lányt 14 évesen költöztette magához és 16 éves koráig "lakat alatt" tartotta – olvasható a Hír24 cikkében.

Burján Laura 14 éves, körülbelül 155 centiméter magas, barna szemű és barna, félhosszú hajú, vékony testalkatú. Eltűnésekor szürke cicanadrágot, rózsaszín bördzsekit és világos magasszárú cipőt viselt. Szülei kérik, aki bármit tud róla vagy az eltűnés körülményeiről, hívja a 0630/6823903-as vagy a 107-es telefonszámot.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bukfenc
HÁÁ azért a legfontosabb!

Akár olvasták akár nem a f@szbukot, egy 14 éves (!) főleg,- lányt nem engedek el!!

Egyedül!

A cikk is igen szellős (ilyet még a kutyám is össze kapar a velős csontjával)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@postamester: Gondolod,hogy bejelentette otthon,hogy hová megy?Meglépett.
Fradigege
Na, oszt meglett. Gondolom a rác és a bunyevác haverja Pöstön gerincre vágták, hogy megízlelje az élet szabadságát, de erre a fater csak hónapokkal később fog rájönni, ha beérik a szabadság szellője. Na, ezért izgatnak jobban a "mentsük meg a tibeti zöld bálnákat" hírek. Még egy kis ribi, aki nem tud viselkedni, mert a szülők szartak rá. Nem lepne meg, ha már lenne pornós múltja.
Desischado
Én is azt mondom, hogy nem figyeltek a lányra. Nálunk ilyen elő nem fordulhatna, hogy azt sem tudjuk, mit csinál a másik. Egy gyereket könnyű elszédíteni, de ha a szülők tudták volna, hogy miért lóg a gyerek a face-n, és egyáltalán, ha beszélgetnek vele, akkor ez elkerülhető lett volna.
miki1111
Szatir ezdn elvez hogy fiatal lanbyokat piszkal .
be kel zarni. mioelöt komoly dolgot csinal..
mufurc61
Ez most nem a vádaskodás ideje, nem is arra kértek senkit. Ne ítéletet hozzatok, osszátok meg, hogy minél előbb előkerülhessen a lány.
mufurc61
@mufurc61: Időközben olvastam, hogy megkerült a lány, így már nem aktuális a megosztás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.