Közzétették a kormany.hu oldalon azt a levelet, amelyet Orbán Viktor küldött José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének a paksi bővítésről.

A levélben Orbán azzal kezd, hogy az emelkedő energiaárak Magyarországon úgy, ahogyan az Unióban alapvető társadalmi aggodalommá vált, és növekvő versenyképességi kérdéssé váltak, és ez a kihívás az energiaárakról szóló január 22-i bizottsági közleményében – olvasható a hvg.hu cikkében.

A szerződéstervezetet benyújtottuk a Bizottsághoz előzetes értékelésre december 10-én az Euratom szerződés 103-as cikkelye alapján – írja Orbán, aki szerint mivel kifogást a Bizottság nem emelt, a kormány január 14-én aláírta a kormányközi szerződést.

A kormany.hu oldalon közzétett levélben a kormányfő azt írta, hogy a magyar hatóságok folyamatosan tájékoztatják a bizottságot a két ország közötti együttműködési megállapodás végrehajtásáról.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
" hosszas mérlegelése után kormányom úgy döntött"...kormányom...a hatalommánia kiüt ide is...egyébként is te döntöttél nem a kormányod...cigánykirály...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hazugovics hozza a formáját mint mindig. Hazugság nélkül meg sem bírna lenni! De jól mondta Világlátó, ez fogja érdekelni a környező országokat, és az EU-t is!
coni
Lehet, hogy hosszas volt a mérlegelés, de arról sem a társadalom, sem a szakemberek nem tudtak. Lehet, Simicskával egyeztetett.
karma1
@coni: Monetaris ugyekben ez a konzultacio mar eleg is volt neki, asszem...;-)))
karma1
Attol felek, hogy a kulfoldiek (akarmilyen kozel is elnek hozzank) meg nem ebredtek fel, mert ok meg hisznek Orban allitasaiban,... Mar regen kezzel-labbal kellene tuntetniuk minden forumon, hogy nem akarnak az atomtol sugarzo arccal felvonulni majus elsejen, es nem is mifelenk kellene eszrevetelt tenniuk, hanem rohanni Brusszelbe, es ott elmondani a ketsegeiket.

Erdekes modon a bizottsag NEM tudott errol a tajekoztatasrol. Vajon miert is nem?
nemkati
@bakegya: Nem tudom, miben kapod majd a minimálbért, de úgy tűnik, nem hrivnyában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.