A Jobbik volt politikusa, jelenleg EP-képviselő levelet írt az Európai Bizottsághoz. Arra kíváncsi, hogy milyen tervek vannak az antiszemitizmus és a rasszizmus visszaszorításáért.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Én arra jöttem rá, hogy nem fogom ilyen sapkás "nyuszikába" utálni ezt az embert... Nem lehet könnyű a régi barátokkal, politikai kapcsolatokkal ezt végigcsinálni. Nem utolsó sorban nekem gyerekkorom óta tart a "harcom" skinheadekkel, fasisztákkal. Régen azért mert gördeszkláztam és azért akartak megverni, mert "nigger barát" később mert cigány barátaim voltak az iskolában... Egyre viszont rájöttem, ezek az emberek sokkal gyengébbek, sebzettebbek, mint egy kiegyensúlyozottan gondolkodó valaki. Igazából ők pont annyira vágynak az elfogadásra, mint amennyire előadják az utálkozót. Szegedi Csanád szép példája, hogy milyen az amikor a nagyi leül veled, hogy unokám, te most tényleg azokat támogatod, akik megerőszakolták és koncentrációs táborba küldték a családodat.. Elképzelni sem tudom, milyen lehetett, amikor bejelentette a pártban/barátoknak, hogy zsidó... Akikkel együtt ittál, bandáztál, röhögtél a másnaptól utálnak és fröcsögő fejjel üvöltik, hogy meg fogsz dögleni. Azt hiszem, pont a fasizmus ellentéte, hogy meg kell tanulni embernek maradni és hinni a változásban. Szegedi Csanád egy sértett gyerek volt aki hülyeségbe ment bele és ezt felismerte...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.