Az Egyenlítő TV blog exkluzív információkat kapott egy – állítása szerint – választási csalásba bevonni próbált álláskeresőtől.

A blognak névtelenül nyilatkozó informátor szerint az I. kerületi fideszes önkormányzathoz köthető személyek és más, adminisztratív munkát vállaló álláskeresők a Hunyadi János utca egyik pincehelyiségében határon túli magyar választók adatait írják át listákról és adatbázisokból „formanyomtatványokra".

Az informátor szerint a munkáltatót csak hosszas unszolásra nevezte meg a folyamatot irányító hölgy és az étterembe telepített „rendszergazda": állításuk szerint a „győztes pártnak", a Fidesznek kell dolgozni. A munkáért állítólag készpénzben fizetnek, és a megbízás csak hétfő éjfélig tart.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
A választás onnantól kezdve csalás, amikor az első külhoni levélszavazat megérkezik. Ki húzta be ott az x-et? Ki az és mi köze hozzánk ha nem itt adózik,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@szjupermen: elosszor is èn Magyarorszàgon szuletem (Budapesten) nekem nem kell hogy viki megajàndèkozzon az àllampolgàrsàggall. màsodszor az èn èletemet èn programozom, abban az orszàgban ahol vagyok ott-vagy itt, adòt minek fizessek ha kulfoldrol kapom a fizetèsem, de mikor èn itt vagyok akkor tobbett koltok az uzletekben, mit ha adòt fizetnèk. Ugyan ugy, mit hogy viki sz@ràm ugyan ugy èn is sza@k rà. Azt hogy a kulhoniak a vikire szavaznak nem hiszem, mert sokan vannak akik visszafognak jonni ès nekik is èrdekuk, hogy Mo-gon jobb èletszinvonal legyen, Akik a vikire szavaznak azok a Romanok. De azèrt nemkell sèrtegetni, mert èn nem sèrtegettelek.
szjupermen
@tavaszi: Nem, barátom. Az eszement dolog az, hogy akinek semmiben sem hat az életére a magyarországi választás eredménye, az minden gond és megkötés nélkül szavazhat a sorsom alakulására. Azok meg, akik csak ideiglenesen kint dolgoznak, de ide is adóznak, mindenféle korlátozást kell legyőzzenek a szavazatuk leadásához.
szjupermen
@pacsni: Bocsánat, ha megsértettelek. Nem állt szándékomban.
De hogy a témánál maradjunk: ha te sokat költesz egy üzletben idehaza, akkor amiatt jól fog menni a kereskedő dolga. (már nem az Állami Áruházban vásárolsz) Igaz, fizetsz némi ÁFÁ-t, ( Európában a legmagasabbat, 27%-ot) de a vásárlásaid ellenértékének nagyobbik része nem az államhoz folyik be, amit aztán visszaforgat az elosztó rendszeren keresztül. (már ha normálisan mennének a dolgok, ha nem a Fidesz adná a kormányt és nem stadion építésre költené a motyót) Ráadásul nem olyan pénzből fizetsz, amit már vagy hatszor megadóztattak, mielőtt elköltötted volna.
Tehát, hogy sokat költesz nálunk, az számomra egy fellengzős duma, mely ha valóság is, nem ad erkölcsi alapot, hogy eldöntsd az én sorsom, aki itt él, itt dolgozik, itt adózik. Jogod, az természetesen van hozzá, hiszen ezek az országrontók ezt megadták.
pacsni
@pacsni: ha az èn helyemben lennèl ( ès sokan màsok) ugyan ugy csinàlnàl mint èn, ott fizeted az adòt ahol a fizetèsed kapod, ha nekem igy hozta a sors akkor mièrt kellene nekem màskèpcsinàlni, ha a màsik orszàg bevezeti az adòt, hogy megegyszer fizessem, nyugodjmeg, hogy akkor ott is fizetnèm az adòt.Kulonben ha en megyek ès koltekezek az uzletekbe ha nem is megy az àllam zsebèbe a bevètel, hanem a kereskedonek , az is egy haszon, mert akkor ha nincs kereslet az eladò bezàrja az uzletet, helyettem az adòt az uzlet tulajdonosa fizeti az adòt. Nemmidegy neked, hogy kifizeti az adòt? èn vagy az uzleti tulajdonos?Nem akarom eldonteni a te sorsod, ès màsok sorsàt se, de ha van rà lehetosèg mièrt ne szavazzanak akik kulfoldon laknak (magyaràllampolgàrok) akik most az utobbi hònapokba kimentek, legtobbje visszafog jonni, mert azt vàrjàk, hogy ez a moslèk eltunjon a kormànybòl, nehogy azt hidd hogy olyan jòlfeltalàltàk magukat kulfoldon, inkàbb nyomorognak egy pàrhonapokig vagy èvekig, mint hogy elturjèk ezeket a szemeteket.
bakegya
Az orbán-és simicska vezette szabadcsatlósustul a legitim csalások mesterképzőjét akreditálva tartani kényszerülnek,mert kicsinálták maguknak a magyar birodalmi hatalmaskodás trükkjeit.PÉNZ A KÖBÖN!!!DDD
A KÉPESLAPON VISZONT PUTYIN KIVASALT ÁBRÁZATA kell hogy SZEREPELJEN MÁR...most ezt nyomni már kényszerül A SAJÁT TAKNYÁVAL MOSAKSZIK MÁR AZ EGÉSZ BAGÁZS,DE AZT EZERREL, ÁLLAMPÉNZEN...a határainkon túl boldogulni kényszerülőknek is csak a pénzére vadásztat..az összes civil szerveződést arra nyomja fel,hogy a szavazataikkal a kiesőket akarja kompenzálni.Csak egyetlen gyönge példa:mért éppen most minek okán erölködnének a babtisták-az embermentegető akciózásaikkal,a családi idillképződményeit miből tolná, de csak itthon a fityiss-a menekültügyleteken kik dolgozzák fel magukat,de csak magukat,a diákmunkálkodást se ingyen nyomják már kínától azértbadzsánigmeg hasonló cukmisságok stb.Szavazzatok rám mert én atombiztosan sikeres megmentőtök vagyok voltam és lenni is akarok kalacsnyikovval a háta mögött kampányol orbán az EU-ban is nem csak a határszomszédaink érdekszférájában,pofátlanul a mi költségünkön feketén és fehéren is.
kukac50
A Magyarok nem szavazhatnak levélben akik külföldön dolgoznak,Ők nem érnek annyit a Fidesz szemében mint a határon túli emberek.
Ez aljas megkülömböztetés és igazságtalan!
A választási bizottságokban dolgozó emberek miért nem szólaltak fel azokért akik Magyarországra küldik haza a fizetésüket?
Mindannyian Fideszes seggnyalók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.