Sosem volt még ennyi országos lista és jelölt a választásokon: az atlatszo.hu kiszámolta, hogy a "báb- és bizniszpártok" elszaporodása pontosan mennyibe kerül az országnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
A fityisz győzelem minden pénzt megér!?
tavaszi
...hatalmas a diktatúra !!! ...sérü a demokráciaa!!! segitség európa!!! nincs szólássszabadság sem!! ..."nem mondhatom el senkinek----elmondom hát mindenkinek"...most akkor mi van???...tessék ...!!! itt a lehetőség !! meglehet valósitani minden pártnak magát !! ennyire még diktatúra nem segitette a demokráciát...

most meg sokba kerül nekünk??? jaaaa ...ti akartátok ...pogártársak...igen..a demokrácia az pénzbe kerül...milliárdokba ...ez egy ilyen orbáni diktatúra ...
Pisti271
Azt mondták, a kisebb létszám, az egyforduló, stb, azt a célt szolgálja, hogy olcsóbb legyen!
Ezzel szemben néhány milliárdot költünk parlamenti (dísz) őrségre, átalakítjuk az üléstermet, külön rendezzük az EU választásokat, stb.
Ez a kilencmilliárd az stb kategöria, de van még, pl pártkatonákkal feltöltött, fizetett választási bizottság, az eddigi társadalmi munkábaban végzett tevékenység helyett.
Meg az a sok hidraulika, amivel a pályát folyamatosan a Fidesz felé billentik. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.