A rendőrgyilkosságért magyar börtönben ülő osztrák Thomas B. csak arra havi ötvenezer forintot költ, hogy szeretteinek hazatelefonáljon – írja a Bors.

A lap azt írja, Magyarországon nemcsak a turisták, de a külföldi rabok is jobban elereszthetik magukat. Legalábbis az apátfalvai halálos rendőrgázolásért bevarrt Thomas B. bőven átlagon felül költekezik, csak a havi kapcsolattartásra ötvenezer forintot szán.

A férfinak – furcsa módon – igazi rajongótábora van Ausztriában, pártolói a free-chevytom nevű honlapon buzdítják őt kitartásra.

A Bors megtudta: amennyiben anyagilag megengedhetik maguknak, úgy a magyar rabok is korlátlan mennyiségben küldhetnek levelet és ha a fegy­intézet házirendje lehetővé teszi, hetente többször telefonálhatnak is. Amúgy Thomas B.-t nem illetik meg külön jogok.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@QQCSI: Szerintem már eddig sem lett volna szabad az ilyeneket hagyni luxusban! Gondolod hogy az ítélet után (ami ki tudja mikor lesz !) majd kenyéren és vízen , ablaknélküli cellában tartják? NEM!
Pedig én bizony ott tartanám az ilyen aljadékot.
„Ugyancsak a honlapról derül ki, hogy február 21-én a börtönben ünnepelte születésnapját a gázoló. Mint írják, távol a családjától inkább fájdalmas nap ez számára..” – A halott rendőrnek nem volt fájdalma amikor elgázolta? A halott rendőr családjának nincs fájdalma?? Szégyellje magát az összes rajongó osztrák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@QQCSI: pontosan én is arra gondoltam. de szerintem nem történik semmi különös, csak a megszokott ejnye - bejnye.
pacsni
ha a baltàst kiengedtèk a bortonbol, minimum, hogy o hazatelefonalhasson ès
levelek irogasson. Nemtudom mièrt kell ebbol ekkora feneket keriteni.
Ha csak azèrt hogy a sajtò irjon valamit, akkor rendben.
lópicigáspár
Ne legyen igazam, de egy kis osztrák gyorssegély hatására, hamarabb otthon lesz, mint hogy kimondanánk fapapucs! :-(
rokker33
Itt a külföldiek bármit megtehetnek következmények nélkül.Ír gázoló rezesova ez a hummeres gyilkos!Ha meg kiflit lop az ember az éhező gyerekének egyből 1-2 évet kap jobb esetbe felfüggesztve rosszabb esetbe leüli.De van azért magyar is aki nem kapta meg a méltó büntetését.Pl Császár Előd is ha jól emlékszem 3 év felfüggesztettet kapott azért mert megölt egy rendőrt Stohl is csak 6 hónapot kapott pedig ittasan bedrogozva balesetet okozott!Ezek a tetvek se fognak sokáig a börtönben ülni már le vannak fizetve a megfelelő emberek 1-2 év és szabad emberként élik az életüket!
csa-csa
"A férfinak – furcsa módon – igazi rajongótábora van Ausztriában,.."
remélem ennek a sok idióta rajongónak is elgázolják valakijét!
fogadok többet nem rajongana a baromja!
Meine Ehre heisst Treue
Még a semmirevaló labanc buzdítókat is több év kényszermunkára ítélném...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.