Botránykönyvet írt a börtönből szabadult volt MSZP-s. Azt állítja, 50 milliót kapott egy reklámszatyorban a párttól, hogy ne induljon 2006-ban. Szekeres, Lendvai és Szilvásy tagadnak, Gyurcsány szerint Zuschlag hazudik – írta az ATV.hu.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ki gondolta volna...mennyit kaphatott a fidesztől a zuschlag hogy ezt így benyögje a választások előtt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kacsa0707
Feri, az igazságot a választások után mondod el ismét Balatonöszödön???
Öszöd nem öszöd kedves magyar választó ez van.
Hellcat
Ki gondolta volna...mennyit kaphatott a fidesztől a zuschlag hogy ezt így benyögje a választások előtt?
szaboria1
@kacsa0707: Most hallgattuk meg a Hír tv híreit ahol már a titkárnő adta neki oda az 50 milliót. Na ez nagy hazugság.
kacsa0707
@Hellcat: Nem, hanem ez a Zuschlag János bosszúja, amiért vele nyelették be az egész balhét jellemzően az egész per az ötvenes évek pereihez volt hasonló.
Te elviszed a balhét és majd mi később kárpótolunk, na de ugye ez elmaradt, ezért begurult a Janika.
Hellcat
@kacsa0707: Hát így vagy úgy ez még hiányzott a baloldalnak mint faluba a nagytesco...jó nagy patkány ez a Zuschlag is.
kacsa0707
@Hellcat: Végül is MSZP csecsen nőtt az alma nem esik messze a fájától.
Hellcat
@kacsa0707: Kapott egy kis fideszes hátszelet is a könyvéhez gondolom...patkány az összes...
tavaszi
...ime az öszödi hazudozó böszmének van pofája , "ccusslágra " igy ráförmedni,hogy hazudoiik...hát ehhez pofa kell.
szaboria1
@kacsa0707: Mi is csak a kíváncsiságból tettük akkor oda mert a hír blokkok már csak ezzel vannak tele.
kacsa0707
@Hellcat: Mármint az összes politikusra gondolsz egyetértek!
A mostaniak is igazából három dolog miatt szimpatikusak:
1.) lecsökkentették az akol létszámát
2.) kirugdosták a közszférában pöffeszkedő, semmittevő nyugdíjasokat
3.) leállították, hogy életerős 39 éves emberek elmehessenek nyugdíjba.
coni
Itt is a Fidesz mozgatja a szálakat, amint Hagyó nemlétező nokiás doboza ügyében közvetlenül a választások előtt.
Kocsist is "rávették" (BKV) hogy miközben büntetőjogi eljárás folyik ellene segítsen a paksi paktum leszervezésében...
zolibatya
Fletó...Zuschlag a bírósági eljárás alatt csak úgy hirtelen befűzetett,ha jól emlékszem hatvan millió forintot... Lehet,hogy kell csinálnod még egy videót amibe tisztázod magad...
Hellcat
@kacsa0707: Persze, hogy az összesre gondoltam...az akol létszáma lehet csökken de azért a haverokat kimentegetik ám még jólfizető állásokba...a sok államosított közműcégnél lesz hely. Amúgy a rokkantak felülvizsgálata után visszaküldött emberekből meghaltak elég sokan...és ezek a halálesetek egyértelműen a fidesznek könyvelhetőek el...vérlázító. a harmadik pontra meg annyit...te hogy reagálnál ha lenne egy szerződésed az állammal, hogy bizonyos jogok megvonásáért cserébe hamarabb mehetsz nyugdíjba majd az állam fogná és egy oldalról felrúgná a szerződésed?
kacsa0707
@Hellcat: Attól még nekem továbbra is szimpatikus a három döntés.
A "rokkantakkal" kapcsolatban, az ismeretségi körömben van jó pár nyugdíjas, akik jogosan kapták, és kapják a rokkantsági nyugdíjat, de ismerek olyat, akitől megvonták, de mindjárt hozzá is kell tennem, hogy jogosan mivel az égvilágon semmi baja nem volt, csak kiügyeskedte.
Hellcat
@kacsa0707: Igazad van biztos volt olyan akitől jogosan vették el...viszont 2 rövid példa.
Húgom párjának az édesapját is behívták felülvizsgálatra, mondták neki tessék felállni a futópadra...aztán az öreg rámutatott a műlábára és megkérdezte tőlük, hogy "Maguk szerint visszanőtt vagy mi?"...Aztán elengedték. A másik egy lány ismerősöm édesanyját visszaküldték dolgozni majd elhunyt munka közben mert nem bírta a szíve...jól eldöntötték mi? pár hónapra rá édesapját is elvesztette egy autóbalesetben...Neki mit mondasz? jajj de azért sok kamurokkantat kiszúrtunk közben...bocsi...vagy ott az öreg aki leszúrta magát a hivatalban mikor visszaküldték...gondolom ő is álrokkant volt.
tavaszi
Visszalépésemért az MSZP ötvenmilliót adott egy nejlonszatyorban – ezzel a címmel jelent meg a Napi Gazdaság vezető cikke. Az elítélt egykori MSZP-s Gyurcsány bunkóságáról és a legendás pártkasszáról is mesélt.
Az egykori MSZP-s képviselő Zuschlag János börtönbüntetése után a napokban jelenik meg a könyv, amelyben elmeséli az életét. A Napi Gazdaságnak adott interjújában elmondja: a Simon-ügy miatt tartotta fontosnak megszólalnia.
tavaszi
Simon nem magányos elkövető

Az MSZP-sek tagadják az 50 milliót
A rosszindulat és a hülyeség nem ismer határokat – mondta Szekeres Imre, aki 2005-ben elnökhelyettes volt. Zuschlaggal már jóval a holokausztos viccelődése előtt sem beszélt. 2004 közepén többen fiktív tagokkal duzzasztottak fel Vas megyei alapszervezeteket, hogy ezek súlyát növeljék. A botrány kapcsán az ő neve is felmerült.

„Megdöbbentőnek tartom, hogy azok az MSZP-s pártvezetők, akik aggályoskodás nélkül bűnbakot csináltak belőlem, akik odalöktek maguk helyett a bíróság elé és utána a börtönbe, akik végig csak arra gondoltak, hogy jaj, csak álljon meg az ügy Zuschlagnál, jaj, csak ne menjen feljebb, tehát ezek a vezetők még most is, még az én ügyem után is fülig sárosak. Mert azt ugye, nem gondolja senki, hogy Simon Gábor magányos elkövető."

Zuschlag segíteni akar az MSZP-nek, hogy ne járjon senki úgy, ahogy ő járt, vagy ahogy Simon Gábor járni fog. „Én vittem el mindent egy olyan bevett szisztémáért, amit nem én találtam ki, és nem én üzemeltettem, pusztán a része voltam."

Az egykori MSZP-s politikus kizártnak tartja, hogy Simon Gábor egyszemélyes buliban tudott volna megszerezni ennyi pénzt. Egyedül elintézni effajta dolgokat, úgy, hogy nem is tud róla senki, az MSZP rendszerének a jellegzetességei miatt nem lehet.

Zuschlag meglepődött hogy Simon negyedmilliárd forintot tart a saját nevén egy osztrák bankszámlán. De mint elmondja nem az összegen, hanem a hülyesége miatt.

"Feri ugyanis egy igazi bunkó"
tavaszi
"Feri ugyanis egy igazi bunkó"

Az elítélt egykori MSZP-st bosszantja, amikor Gyurcsány Ferenc véleményt nyilvánít róla, miközben erre semmilyen erkölcsi alapja nincs. Szerinte tudott mindenről, ami a minisztériumban folyt. „Neki ez a tárca volt akkoriban a homokozója, itt építette fel magát, innen lett miniszterelnök. A sportpályázatok esetében például, ahol ott ültem mellette, amikor az egyeztetések folytak közte és az országgyűlési képviselők között."

Mesterházyról elmondta, hogy ő nem sokszor volt bent a minisztériumban, mert Gyurcsány nagyon utálta. Mesterházyt ott „szívatta", ahol érte, például államtitkárként korlátozta a mobiltelefon-használatát. „Feri ugyanis egy igazi bunkó, ha valaki kicsit jobban megismeri."

Gyurcsánynak 2003 tavaszán jöttek elő a kétes ügyei, és Zuschlag szerint ő volt az egyik, aki kiállt a párt részéről és megvédte. „A kormányszóvivő Gál J. Zoltán átszólt a miniszterelnöki hivatalból vagy az Altusból átküldtek egy faxot, hogy mit és hogyan kell éppen megmagyarázni, én meg kiálltam a kamerák elé, és elmondtam."
tavaszi
A nejlonszatyros pénz

2004-ben botrányos körülmények között lemondott, és visszavonult Kiskunhalasra, de a 2006-os választások előtt megint megválasztották képviselőjelöltnek. Ettől a teljes pártvezetés rosszul lett, hiszen mindenki azt hitte, el fog tűnni. Meg is keresték, hogy lépjen vissza. A végén megállapodott a Lendvai, Szekeres, Szilvásy trióval a visszalépésben, és kapott ötvenmillió forintot egy nejlonszatyorban. „A pénz az MSZP-től jött, nyilván a központi széfből. A székházban adta át valamelyik titkárnő, már nem emlékszem pontosan, hogy melyik."

Zuschlag a legendás páncélszekrényről is beszélt, amely „tele volt pénzzel, volt benne vagy pár száz millió forint. Ott állt a régi székház második emeletén, rajta egy MSZMP-címerrel". Szerinte innen fedezték a fű alatti támogatásokat, zűrös ügyeket, a pártelnök költségeit, kampányokat.
tavaszi
...szerintem Janika legjobban teszi ha a TEKESEKTŐL ...kér védelmet.
...közzétettem a szólásszabadság jogán...
...ezek szerint nem csak orbánisztán létezik...volt gyurcsányisztán is ...hát ilyen ez a bicikli.
..."vanilia fagyi visszanyalóban van"...(nem kérek reagálást ,mert tegnap óta senkinek nem írok vissza mondhat...bárki-bármit)
maganzo
Ugyan már Feri! Te ÉS a Viktor is hazudtok! Tűnjetek el!!!
lajospapa
Zuslag hazudott, lopott csalt. Ezt állapította meg a bíróság. Akkor! Most úton van a megdicsőülés felé, mert jót mond. Mert azt mondja, az Mszp. korrumpálta. És ez jó. Ez most igaz és dicsérendő. És ha azt elmondja, hogy ezért kitől mennyit kapott?
whatthefuck
Valószínűleg tényleg kapott némi pénzt, akár nejlon szatyorban akár nem, csak nem az MSZP-től, hanem a FIDESZTŐL hogy ezt hazudja, egyúttal saját magára is "terhelő vallomást" téve. Valószínűleg mentességet is ígértek neki, hogy a fideszes kézi vezérlésű ügyészség nem indít ellene eljárást ha besározza egykori párttársait. Mocskos tetű fidesz banda!
EcsiAntal
Ferkó--Ferkó ha Ő hazudik Te mit csinálsz ---semmi erkölcsi alapod Zuschlagot elitélni mert Te voltál a tanára és nem is volt rossz tanuló--szerintem is helyetted ült--helyetted majd én is leülöm de előre kérem a lét mert ujabban mindent letagadsz.
nyanya001
Ez még korántsem sem az alja a cuslágnál !
Egy köztörvényes bűnöző mindenre képes,
akár az anyját is elárulná egy tál lencséért !
jozsefherceg
dehogy hazudik
ugyanezt már egy 2005-ös lehallgatott beszélgetésből is tudjuk. most csak be is ismerte

-----------

2005-ben készült hangfelvétel szerint, melyen Zuschlag arról beszél, hogy „Feri ki volt bukva” azon, hogy ő mennyi „lovettát” kapott 2004-ben.

„Nyíltan zsarolom most már a pártvezetést (...) Nem azt mondtam, hogy adjanak 75 millió forintot, vagy ötvenet. Hanem, hogy akkor nézzünk valami olyan feladatot, ami nekem egzisztenciális alapokat nyújt, meg a pártnak is”

----------

tehát igenis kapott pénzt a cuslag, hisz már egy 2005ös felvételen ezt mondja. 2005ben nem is tudta, hogy lehallgatják, de azt tudta, hogy majd 2014ben ezt fogja hazudni?

ugyanmár, a gyurcsánybanda egy bűnbanda.

az ügyészségnek a simon és cuslag ügyek miatt el kell rendelnie a törvényességi vizsgálatot az MSZP-SZDSZ bomlástermékeinél, és fel kell oszlassa azokat.

a választás tétje, hogy ezek ne érjék el a bejutást jelentő 15%-t, és örökre eltakarodjanak a politikából
jozsefherceg
@whatthefuck: persze tehát már a 2005ben lehallgatott beszélgetés közben tudta, hogy majd a fidesz 2014ben megveszi és ezt kell hazudnia? :D

életszerű.

ti akkor se hinnétek el, ha gyurcsányapátok maga mondaná.

ha 2005ben is ezt állította egy lehallgatott beszélgetésben, meg most is ezt mondja, akkor ez igaz. ez van.

aki ezekután is gyurcsányékra szavaz, az hülye vagy hazaáruló! esetleg mindkettő.
vukkocska
@tavaszi: ha annyira biztos vagy abban amit írtál, kérdezd meg pártodat, hogyan történnek a jelölések. Nem úgy, hogy valaki felteszi a kezét mint az általános iskola első osztályában, jelentkezve, hogy országgyűlési képviselő akarok lenni. S ha a párt vezetése nem úgy gondolja, küldenek neki 50 milliót, hogy visszalépjen a semmiből. Logikát már tanítanak a középiskolákban is, nem kell hozzá egyetem.
karma1
@Hellcat: 11.08-ra: Hallottad az interjubol: Gyurcsany szerint is VAN az a penz, amiert egy bortonbol frissen kikerult emberfele , akinek megelhetes utan kell neznie. Hat eppen ez akadt neki: felajanlottak neki, hogyha besarozza Gyurcsanyt es az MSZP-t egy firkalmanyban (amit nem feltetlenul o irt, hanem csak a nevet adta hozza), es ezert kap egy szep osszeget, nem nejlonszatyorban, hanem egy bankszamlara utalva. A tortenet ilyen egyszeru
Hellcat
@karma1: Tisztában vagyok én ezzel :)
karma1
@kacsa0707: Az nem zavar teged, hogy KAPOTT penzt az MSZP-tol -- mar csak a sajat allitasa alapjan, - otven milliot? Ez nem volt neki eleg?

Tudod, az arulot egy haboruban mindket oldalon utaljak, de azert hasznaljak...

Ja, es a penzt ELORE kapta, allitolag,... Ha meg nem is kapott penzt, csak most sarral dobalodzik, akkor meg ugy kell neki, mert nemcsak gerinctelen volt, de hulye is... Miert nem emelte fel a szavat az artatlansaga bizonyitasara 6 evig? Valoszinu azert nem , mert nem is volt az
jancsik68
Érdekes!Amikor a fideSS szarban van,mindég keres ilyen Zuschlag/pótlék/ félét ,hogy elterelje a figyelmet a lényegről.Szemetet nem nehéz találni,hiszen az egész jobb oldal ilyen szemét környezetből áll,csak le kell nyurni érte.A keresztény felfogásu emberek sajnos hajlandók mindig a mocskolódásra,aljasságra,mások bemocskolására,mert ez a vérükben van!!// Megjegyzés: zuschlag=pótlék,ráadás,pótdij //
bra048
@karma1: A Cusi 50 milláját akkor hinném el, ha anno a bírósági tárgyaláson jegyzőkönyvben nyilatkozott volna, hogy ezt a pénzt nejlonszatyorban a MSZP székházban kapta. Utólag már bármit mondhat a kedves "maffiózó"...(Én inkább hiszek annak, hogy
most a Fidesz segítette ki őt néhány millával, amit stílszerűen ezúttal nokiás dobozban
kapott meg.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.