Aki a Magyar Nyelvstratégiai Intézetnek a koncepcióját írta, annak fogalma sincs sem a „nyelvrokonság” szó jelentéséről, sem arról, hogy mit jelent a magyar nyelv ismerete és szeretete a más országokban élő, az identitásukat tudatosan őrző magyarok számára.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
lLevai Julia mindent leirt tokeletesen, azt is, hogy mennyire kilog a lolab, amit mar nem is probalnak meg szepiteni, marad a pongyola fogalmazas, ami alig takarja a tudatlansagot, de orditva mutatja a csalas lehetoseget... Egy magat oktatonak kikialto intezet, ami nem tanarokkal, hanem megbizott alkalmazottakkal fog dolgozni, es nem a Magyar Tudomanyos Akademia (MTA) kereteben,...

Biztos azert nem kertek fel oket, mert az MTA venei mar az elso mondatnal azt mondtak volna a kiagyalonak, hogy "hulye vagy fiam, menj vissza az altalanos iskola elso osztalyaba, aztan ha kb. 20 ev mulva elvegzed a 8.-at is, akkor majd beszelhetunk az ugyrol..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.