Kósa Lajos újra nyilatkozott arról, hogyan ismerte meg az őszödi beszédet. A TV2 Mokka című műsorában most megint egy olyan verzióval állt elő, ami nem teljesen fedi korábbi történeteit. Kósa most kijelentette, hogy valóban ismerte a beszédet a nyilvánosságra kerülés előtt, de nem játszották le neki, hanem csak a tartalmát mondta el neki valaki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"Brother Louie
Teljes mértékben igaza van az ifjúkommunista Kósa Lajosnak.

Már csak pár hónap és újra itt az orosz intervenció mint 1849-ben!"

Nekem is beugrott milyen sorozatba navigálta be magát a kormányzó úr! Biztos szereti az illusztris társaságot, a Paskievicset idehívó Habsburgokat, és a vendéglátó Haynaut, németeket hazáig kergető Malinovszkijt, az ötvenhatos kádári vendéglátásra érkező szovjet testvéreit, a Csehszlovákiában túrázó szovjet-Varsói szerződéses társaságot. Hát már régen jártak erre hiszen a mi Vityánk 89 után egyedül hazakergette őket. Már ideje volt megbékülni velük, bizonygatva, hogy már csak ők tudják elhozni nekünk a demokráciát!
Hát szegény Kósa pedig belekeveredett Öszödbe, mint a nem túl okos kiscica a cérnába. Lehet, hogy nem találja benne a 20 %-ot, azért kuszálja a cérnagombolyagot?
nyanya001
Ez a Lajos 3 éves korában csodagyerek volt.
Aztán meg is maradt azon a szinten !
szaboria1
Lali Király a Cavinton nem olyan drága szedni kellene, mert az a fránya memória vissza üt.
nezelodo
"szaboria1
Lali Király a Cavinton nem olyan drága szedni kellene, mert az a fránya memória vissza üt."

Az a baj a cavingtonnal, hogy nagy hit kell hozzá, amúgy közismert, hogy hatástalan. A mi Lajosunk, ha hatásos szert szedne sem történne csoda, mert csak a létező emlékeket, ismeretek hozza vissza.
Yoda69
Ez az idiota ahanyszor megszolal, annyiszor kerul ellentmondasba onmagaval. Ennyire nem lehet hulye.
Hellcat
Nemhittem volna, hogy előrukkol egy harmadik verzióval is :D A vadbaromja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.