Vona Gábor szerint, ha plasztikusan meg lehetne fogalmazni, azt mondaná, hogy „a szegfű elhervadt, a narancs megfonnyadt, a Jobbik pedig megérett a kormányzásra”. A pártelnök elmondta, hogy a Jobbik programjának három fő pillérét a megélhetés, a rend és az elszámoltatás képezi. Úgy fogalmazott: a megélhetésen tisztességes fizetéseket, tisztességes nyugdíjakat értenek, a renden közbiztonságot, az emberek, a családok nyugalmát. „Az elszámoltatáson pedig azt, ha egy magyar ember behunyja a szemét, és azt mondja, hogy politikus, akkor ne egy korrupt gazember jusson az eszébe” - fűzte hozzá. Aki megsérti a törvényt, annak felelnie kell a tettéért, ezért a mentelmi jogot eltörölnénk, a politikusokra, az országgyűlési képviselőkre kiterjesztenénk a dupla büntetés elvét - foglalta össze pártja programjának lényegét Vona Gábor.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Jó, Jó, de ki legyen helyettük ? Egy olyan párt akinek a programja az, hogy zsidózik és cigányozik ? Amelyik az uniót elutasítja ? Dicsérhető módon megtisztulást hirdet, de belül bűnös eszméket vall, ez kevés az üdvösséghez. Az európai államok mindegyiket elutasítja azt az ideológiát aminek a Jobbik, az egyik jelenkori, képviselője. A náci, fasiszta eszmékhez még csak hasonlító ideológiák is elrettentőek, elutasításra találnak a jóérzésű emberek körében.
Azon párt, aminek a tagjai Dunába lövetésről, lámpavasra akasztásról és hasonló "tisztításokról" szónokolnak, nem a parlamentbe való.
Sajnos az elkeseredett emberek, éleslátása egyre inkább elhomályosul, kiábrándultságuk okán a szélsőséges jobbiktól várják a megváltást, ez elég nagy baj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
A szegfű elhervadt, a narancs elrohadt, a jobbik meg messziről bűzlik. Magyarok! Válasszatok!
kiskutyauto
Mellesleg a szoclib maffia és a hazaáruló orbánmaffia mellett, jobb híján még mindig a Jobbik lenne a legjobb kormányon szerintem... a rasszista és antiszemita hülyeségeiket úgysem tudják érvényesíteni Európa közepén... a többi elvükön viszont egészséges igazságérzet sejlik fel, és valódi a magyarságot felvirágoztató szándék, nem pedig álságos mint orsósviktátornál... másfelől pedig, ha a Jobbik kerülne hatalomra, az biztos hogy vasfegyelem lenne, keményebb, szigorúbb világ; ami igencsak ráférne erre az elkanászodott, elkurvult, elzüllött nemzetre... elképzelhetőnek tartom, hogy a Jobbik gatyába tudná rázni ezt az országot, bár biztosnem vagyok benne egyáltalán...
análisdrabális
Adják vissza a jobbikosok az uniótól kapott pénzt és ne induljanak politikusai az EU parlamenti választáson!
A Jobbik és európai parlamenti képviselői, ne hazudjanak a választóiknak! Ne agitáljanak Európa ellen, miközben annak pénzében fürdenek. Ne induljanak az EU parlamenti választásokon, hiszen annak szellemiségével nem értenek egyet, így ott a választóikat képviselni nem tudják, kizárólag saját érdekeiket tartják szem előtt és saját zsebeiket tömik.
Desischado
Akkor lenne még csak kutya világ ránk, ha ez a nácista, antiszemitista hibbant párt kerülne kormányra! Abcuk, jobbik! Menjenek a levesbe! Ha nem lenne szociális válság az országban, a jobbik már rég sehol sem lenne!
trenszmen
Kérdezem a fizetett rettegőket, hol lehet jelentkezni?
Mennyit fizetnek egy hozzászólásért?
Vagy egyszerűen alapból betegek vagytok?
Rettegtek, náciztok, de ehelyett el kellene olvasni a programjukat, mert nekik legalább van.
Egyetlen más pártnak nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.